Κρήτη

5.000 τα χασισόδεντρα που βρέθηκαν μέσα στο θερμοκήπιο στη Μεσαρά


Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η καταμέτρηση των δενδρυλλίων που έχουν εκριζωθεί στο θερμοκήπιο στο Αντισκάρι που είχε μετατραπεί σε βιομηχανία παραγωγής χασίς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός τους φτάνει τις 5.000.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες αργά χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η εξερεύνηση από τη Σήμανση του θερμοκηπίου και της καλύβας που είχε στήσει στο εσωτερικό του ο Αλβανός φύλακας, όπου κατασχέθηκαν το πιστόλι και η καραμπίνα που πέταξε όταν τράπηκε σε φυγή.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ζώσει την περιοχή, φρουρούσαν το φορτίο – μαμούθ που έχει κατασχεθεί και προγραμματίστηκε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο μετά τις 21:00 το βράδυ. Μαζί και ο 35χρονος αγρότης – ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Η αποκάλυψη μεγατόνων περίμενε τις αστυνομικές αρχές χθες το μεσημέρι όταν έκαναν έφοδο στο θερμοκήπιο σε μια προσπάθεια να συλλάβουν και τον ένοπλο φρουρό της φυτείας, ο οποίος όμως χάθηκε στα ορεινά πάνω από το Αντισκάρι όσο οι αστυνομικοί έσφιγγαν τον κλοιό γύρω του με προσοχή ώστε να αποφύγουν απρόοπτα και μια απευκταία ανταλλαγή πυροβολισμών, καθώς αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο θερμοκήπιο υπήρχαν χασισόδεντρα σε διάφορα στάδια της καλλιέργειας και της συγκομιδής.


Σχολίασε το
Στην κορυφή