Σελίδες

Διαφήμιση στο Ράδιο Λασίθι 92,3 & στο Radiolasithi.gr

logo2011

      Διαφήμιση στο Ραδιόφωνο

Η προβολή της επιχείρησης σας μέσα από το Ράδιο Λασίθι 92.3 είναι η καλύτερη επιλογή.
Οι δεκάδες πελάτες μας από όλοι την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα επιλέγουν να διαφημιστούν σε εμάς γιατί:

 

1. Το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού, κουβεντιάζει μαζί σας για τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας και δημιουργεί για εσάς το κατάλληλο διαφημιστικό σποτ, που θα κάνει την διαφορά. Εξετάζουμε τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε τον πιο συμφέρον και αποδοτικό τρόπο μετάδοσης.

 

2. Οι ζωντανές εκπομπές από τους δημοσιογράφους και τους μουσικούς παραγωγούς, δίνουν δυναμική στο πρόγραμμα του σταθμού μας και η διαφήμιση σας παίρνει την αξία που της αξίζει.

 

3. Με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, εκπέμπουμε σε ολόκληρο το Νομό Λασιθίου. Αυτό σημαίνει ότι, καθημερινά δίνουμε την δυνατότητα στο 97% των Λασιθιωτών να ακούσουν την διαφήμιση σας.

 

4. Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις, το Ράδιο Λασίθι 92,3 είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο σε όλο το νομό Λασιθίου με ποσοστό 24%.

 

Μερικοί από τους πελάτες μας:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, ΟΠΑΠ, FORTHNET, SUPERFAST, VODAFONE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ELECTRONET,ΕXPERT, MITSUBISHI, MAZDA, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑGROSYSTEM, AGRIPLANT, NETAFIM, COMPOST EΛΛΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ κ.α.


 

 


 

 Διαφήμιση στο Radiolasithi.grTo radiolasithi.gr ξεπερνώντας τις 70.000 επισκέψεις/μήνα είναι η νέα δύναμη στον χώρο του διαδικτύου στο Νομό Λασιθίου.
Καθημερινά δεκάδες ειδήσεις ρεπορτάζ και αποκαλύψεις αναγιγνώσκονται από εκατοντάδες Λασιθιώτες και όχι μόνο.
Μέσα από το radiolasithi.gr μπορείτε να διαφημιστείτε οικονομικά αλλά κυρίως στοχευμένα, μην ξεχνάτε ότι εδώ υπάρχει το βασικό πλεονέκτημα της εικόνας.
Με κόστος που ξεκινάει από 40 ευρώ/μήνα το ενημερωτικό site radiolasithi.gr είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή για την διαφήμιση της επιχείρησης σας ή των προϊόντων σας.

 

 

Σχολίασε το

Ράδιο Λασίθι
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

  • facebook-i
  • messenger-i
  • Twitter-i
  • youtube-i
  • Instagram-i

Copyright © 2004-2017 Radiolasithi.gr

.

Στην κορυφή