Σητεία

Aντιδρά ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Σητείας για την άρνηση συμμετοχής σε συνάντηση για την αποκατάσταση οδικής σύνδεσης


Ο Σύλλογος  Εργαζομένων Ο.Τ.Α.  Ν.  ΛΑΣΙΘΙΟΥ και πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του στον Δήμο Σητείας, θεωρεί απαράδεκτη την Απόφαση του Περιφερειάρχη  κ. Αρναουτάκη, να αρνηθεί την παρουσία Εκπρόσωπου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δημου Σητείας, στην επικείμενη «διεπιστημονική» συνάντηση για την αποκατάσταση  της Οδικής Σύνδεσης Σητείας- Παλαικάστρου- Ζάκρου.

Η απόφαση για τον τρόπο αποκατάστασης, οι επιπτώσεις του στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων δεν θα μπορούσε να ληφθεί ερήμην της Κοινωνίας της Σητείας. Πόσο μάλλον όταν  αρνούνται την παρουσία  εκπροσώπων των συναφών επιστημονικών κλάδων της Πόλης μας, όπως είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο  Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχ/κών Της Σητείας.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι από τα Πάγια Αιτήματα που υποβλήθηκαν με το από 14-9-2016  Ψήφισμα του Σωματείου μας  (Σ.Ε.Ο.Τ.Α. Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ) , σε σύμπνοια με την Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών  κατά της Λιθορριπής, ήταν και η ρητή γραπτή δέσμευση της Περιφέρειας για υλοποίηση της Ανατολικής Παράκαμψης.

Επίσης και ο ίδιος ο Δήμαρχος  Σητείας έπρεπε να απαιτήσει την  παρουσία του Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών (για την δικιά του καλύτερη Τεχνική Υποστήριξη στην διάσκεψη των παραπάνω Φορέων)  του Δήμου του όταν πρόκειται για ένα τόσο κρίσιμο τοπικό ζήτημα.

Σαν σωματείο εργαζομένων ζητάμε

  • Την παρουσία στην αυριανή (σ.σ σημερινή) συνάντηση, τουλάχιστον του Δ/ντή της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μας ,
  • Την εκπροσώπηση των πολιτικά εκλεγμένων βουλευτών Σητείας, για το θέμα της δέσμευσης υλοποίησης της Ανατολικής Παράκαμψης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Σχολίασε το
Στην κορυφή