Ιεράπετρα

Απάντηση Μ. Λουτσέτη στον Δήμαρχο Ιεράπετρας για όσα είπε στο Ράδιο Λασίθι


Απάντηση στον Θεοδόση Καλαντζάκη επιλέγει να δώσει ο Μανώλης Λουτσέτης για όσα ακούστηκαν και τον αφορούσαν στη συνέντευξη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Ράδιο Λασίθι και την Κατερίνα Μαρκάκη

Διαβάστε αναλυτικα:

«Αξιότιμοι κύριοι.

Είναι προφανές, πως με τις επιστολές μου προς τους κ. Δημάρχους Ιεράπετρας για τα προβλήματα του χωριού μου, και γενικά για τα προβλήματα όλου του Δήμου της Ιεράπετρας από το 2010 μέχρι και σήμερα , έχουν ενοχληθεί πολλοί, και με στοχοποιούν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται από τα ΜΜΕ της πόλης μας, αλλά και κατά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Ο σκοπός όλων αυτών αλλά και του κ. Δημάρχου Ιεράπετρας , είναι να μου κλείσουν το στόμα, ώστε να σταματήσω να ασχολούμαι με τα προβλήματα του τόπου μου.

Το πιο σοβαρό θέμα με το οποίο ασχολούμαι και που αφορά τον Δήμο Ιεράπετρας είναι η ποιότητα του πόσιμου νερού, για το οποίο ο κ. Δήμαρχος είναι πλήρως ενημερωμένος πολλά χρόνια τώρα. Από όταν ήταν ανεξαρτητοποιημένος Δημοτικός Σύμβουλος, και που το θέμα του πόσιμου νερού τον βόλευε αντιπολιτευτικά.
Ο κ. Δήμαρχος είναι και πλήρως ενημερωμένος, από τη πρώτη στιγμή, και για την αναφορά που έχω καταθέσει στην Εισαγγελία Λασιθίου για τη ποιότητα του πόσιμου νερού της Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, συκοφαντώντας και απαξιώνοντας τους Δημότες, όπως εμένα, επειδή έχουν το θάρρος να προβάλουν τα προβλήματα του τόπου. Να τα προβάλλω με μόνο σκοπό την επίλυση τους.

Ο κ. Δήμαρχος, αναλαμβάνοντας και χρέη Προέδρου του ΤΟΕΒ, απαντά και για λογαριασμό του Οργανισμού , χωρίς να του έχει ζητηθεί αυτό από κανένα, εξ όσων γνωρίζω. Εκτός και αν ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ του έχει εκχωρήσει τις αρμοδιότητες του, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το δηλώσει δημόσια.

Προχωρεί σχεδιασμένα και καλά οργανωμένα , σε μια άνευ λόγου και αιτία δυσφήμιση μου, με ανακρίβειες, γνωρίζοντας ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, λόγω του σεβασμού μου προς τους δεκάδες επαγγελματίες συντοπίτες μου, δεν θα του απαντήσω.

Σε ερώτηση μου, στο ράδιο Λασίθι όπου ομιλούσε στις 20-9-2016, να πει ποια έργα έχει κάνει ο Δήμος Ιεράπετρας τα τελευταία δύο χρόνια που αυτός είναι Δήμαρχος, προς ενημέρωση και μόνο των ακροατών, δεν απάντησε. Αντί αυτού επέλεξε την τακτική της συκοφάντησης μου στον αέρα. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20-7-2016, όπου είχε μικρόφωνο και ήξερε ότι τον άκουγαν οι συμπολίτες μας. Σε αυτή την συνεδρίαση, έντεχνα με συκοφαντούσε και με απαξίωνε επί ώρες, μεθοδευμένα και καλά οργανωμένα, στη τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, χωρίς να έχω την δυνατότητα να πω οτιδήποτε, όντας μη παρών στην συνεδρίαση.
Με καλεί δημόσια, στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, να πάω στο γραφείο του για να ενημερωθώ. Σε λίγα δευτερόλεπτα θυμάται, μετά την υπενθύμιση από τη Δημοσιογράφο, ότι είχα πάει ξανά πριν δύο μήνες στο γραφείο του και με είχε ξανά ενημερώσει.

Δηλώνει δημόσια ότι παραπληροφορώ τον κόσμο και δεν λέει τίποτα για τις μεθοδεύσεις του στη διαδικασία χορήγησης των αδειών χρήσης ύδρευσης από το φράγμα Μπραμιανών, και των υφάλμυρων πηγών της Μαλαύρας. Η προσωρινή λύση ανάγκης του 1991, για την ύδρευση της Ιεράπετρας από το φράγμα Μπραμιανών και από τις υφάλμυρες πηγές της Μαλαύρας, μονιμοποιήθηκαν από αυτόν. Ενώ το ποιοτικό νερό από τα στρατηγικά αποθέματα της Σαρακίνας το έδωσε για να ποτίζονται τα θερμοκήπια .

Πιστεύω ότι με τη πάροδο του χρόνου θα θυμηθεί πολλά. Προσπαθεί να πείσει τους Δημότες ότι τα βάζω με τις Υπηρεσίες της πόλης, χωρίς, όμως, να τις κατονομάζει.

Το ίδιο έκανε και στο παραπάνω Δ.Σ. όπου έλεγε ότι βάζω απέναντι μου την Υπηρεσία Ύδρευσης και τους εργαζόμενους του Δήμου, αντί να πει την αλήθεια. Ότι δηλαδή πάντα απευθύνομαι στους εκάστοτε Δημάρχους της πόλης, και όχι σε υπηρεσιακούς παράγοντες.

Παλαιομοδίτικες τεχνικές του ανεμιστήρα.

Καλώ και προκαλώ τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη να δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές που έστειλα στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου, ώστε να αποδειχθεί που απευθύνομαι.

Σε όλες μου τις επιστολές απευθύνομαι στο Δήμο Ιεράπετρας, ή προσωπικά στον ίδιο το Δήμαρχο.
Όσοι όμως συκοφαντούν και απαξιώνουν Δημότες κατά τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας αλλά και σε δημόσιες δηλώσεις τους, απλά και μόνο επειδή οι Δημότες τόλμησαν να πουν αλήθειες στο κόσμο, θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν στο λαό που τους ψήφισε.

Απαντήσεις για τις συκοφαντίες και την μεθοδευμένη απαξίωση με τη συνοδεία απειλών, θα δοθούν σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα είμαστε στη λήξη της τουριστικής περιόδου.

Τότε θα μάθουμε ποιος είναι ο «Λυκόφιλος» , και θα μάθουμε και περισσότερα για τον «Τουρίστα», για τον εξ’ αποστάσεως Δημότη, και για το ρόλο του «Λαγού» στα Δημοτικά Συμβούλια της Ιεράπετρας και για το ποιος χρειάζεται χαρτί από το ψυχίατρο.

Μανώλης Λουτσέτης του Γεωργίου
Δημότης Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας
Σμήναρχος Ε.Α.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, με τη Λαϊκή Συσπείρωση»


Σχολίασε το
Στην κορυφή