Αθλητικά

Από την Ιεράπετρα στον Παναθηναϊκό με στόχο μια μεγάλη καριέρα ο Μούτσα


Το ταλέντο και η προσπάθεια του Κλοντιάν Μούτσα αναγνωρίστηκαν και πλέον ο 16χρονος από τον Α.Ο. Ιεράπετρας θα προπονείται και θα αγωνίζεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Ιεράπετρας κ. Πλεξουσάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως όταν κάποιος ξεχωρίζει θα έχει κάθε βοήθεια για να προχωρήσε την καριέρα του, και αυτό έχει συμβεί όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά και σε άλλα παιδιά που φεύγουν για μεγαλύτερες ομάδες.

«Ο Μούτσα είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε βγάλει ποτέ και έπρεπε να φύγει, τέτοια ταλέντα δεν μπορούν να μένουν στην Κρήτη. Το προσπαθήσαμε και πέρυσι όταν έπαιξε στον Πρωτέα Βούλας. Ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθούσε και τότε όμως δεν κινήθηκε για να το ν αποκτήσει. Φέτος με πήρε προσωπικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και κανονίσαμε όλες τις λεπτομέρειες για το συμφέρον του παιδιού ώστε να είναι σε ένα περιβάλλον που δεν θα του λείπει τίποτα και θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδα.», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας

Η επίσημη ανακοίνωση:

«O A.O. Ιεράπετρας ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή του, Κλοντιάν Μούτσα (2001), στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Άλλο ένα μεγάλο βήμα για το νεαρό αθλητή μας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ιδανικό μπασκετικό περιβάλλον και στα καλύτερα προπονητικά χέρια.Του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του όπως πάντα».


 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή