Κρήτη

Από την παλιά εθνική η κυκλοφορία προς Ηράκλειο από σήμερα


Από την Δευτέρα 20-11-2017 και ώρα 8:00 π.μ., θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης της εργοταξιακής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) που έχει εγκριθεί με βάση την με αρ.πρωτ. 2501/1/263-λστ’/16-11-2017 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ενημερώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και συγκεκριμένα:

Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Αγ. Νικόλαο:
Η εκτροπή θα πραγματοποιείται δια μέσω του νότιου κλάδου του Α/Κ Γουρνών και έπειτα στην Π.Ε.Ο.(Ε 90).
Στην συνέχεια τα οχήματα θα κινούνται ανατολικά κατά μήκος της Π.Ε.Ο. (Ε 90) και στον υφιστάμενο Ι/Κ της Π.Ε.Ο. προς Καστέλι –Λ. Χερσονήσου (οικισμός Αγ. Ιωάννης), τα οχήματα θα κινούνται νότια μέσω της Ε.Ο. Ε92 προς τον Α/Κ Καστελίου του Β.Ο.Α.Κ.
Ακολούθως επί της οδού Καστελίου – Χερσονήσου στην περιοχή του Α/Κ Καστελίου και συγκεκριμένα στον βόρειο κυκλικό Ισόπεδο Κόμβο, η κυκλοφορία θα διενεργείται προς Αγ. Νικόλαο και προς Καστέλι.
Τα οχήματα προς Αγ. Νικόλαο θα κινούνται επί της υφιστάμενης βόρειας ράμπας του Α/Κ και στην συνέχεια θα εισέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ.(Α 90).

Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο:
Η εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Β.Ο.Α.Κ. (Α 90) θα πραγματοποιείται δια μέσου της υφιστάμενης ράμπας του Α/Κ Καστελίου στον κυκλικό κόμβο επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Καστελίου – Χερσονήσου (Ε 92) βόρεια του υφιστάμενου κόμβου.

Ο κυκλικός κόμβος θα διανέμει την κυκλοφορία προς Καστέλι και προς Ηράκλειο – Χερσόνησο.
Τα οχήματα προς Ηράκλειο θα κινούνται βόρεια επί της ΠΕΟ Καστελίου – Χερσονήσου (Ε 92) και δια μέσω του ισόπεδου κόμβου στη θέση Αγ. Ιωάννης στην (ΠΕΟ) Ε 92 Χερσόνησος – Ηράκλειο θα κινούνται δυτικά και θα εισέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ.(Α 90) δια μέσου της βορειοδυτικής ράμπας του Α/Κ Γουρνών.

Για την Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ


Σχολίασε το
Στην κορυφή