Ιεράπετρα

Αρακαδάκης: Μονιμοποιήθηκε ο Παθολόγος – Κανένα θέμα με ακτινολόγο και μαιευτήρα στο Νοσοκομείο

Απαντήσεις για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και έχουν προκαλέσει ανησυχία έδωσε, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείο Ιεράπετρας κ. Αρακαδάκης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούν διάφορες φήμες μέσα από το Νοσοκομείο τονίζοντας πως τόσο για το θέμα με την μετακίνηση του ακτινολόγου όσο και του μαιευτήρα στον Άγιο Νικόλαο δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως για το θέμα του ακτινολόγου υπήρξε αίτημα από την διοικήτρια για να καλυφθεί μισή εφημερία απ’ το μεσημέρι και μετά της Τρίτης, στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για να μην υπάρξει πρόβλημα στον αξονικό τομογράφο που καλύπτει όλο τον Νομό, αφού προέκυψαν εκεί ταυτόχρονα δύο αναρρωτικές άδειες. Ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε, τόνισε όμως πως η διοικήτρια που έχει την ευθύνη, επέμεινε, άρχισε η διαδικασία μετακίνησης, όμως μετά και από άλλες συζητήσεις πάρθηκε πίσω η απόφαση και δεν έγινε η μετακίνηση.

Σε ό,τι αφορά  τη φημολογία για την μετακίνηση στον Άγιο Νικόλαο του μαιευτήρα που κάνει το αγροτικό του στην Ιεράπετρα, ο αναπληρωτής διοικητής τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και ως τώρα δεν έχει γίνει κανένα αίτημα ή πληροφόρηση στον ίδιο για το θέμα, απορώντας με αυτούς που διαδίδουν τέτοια θέματα.

Για το μηχάνημα του υπερήχου καρδιάς που έπαθε βλάβη, ο κ. Αρακαδάκης ανέφερε πως είναι ενήμερος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε και το θέμα είχε τεθεί και στον κ. Πολάκη όταν είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο. Όπως είπε, πρόκειται για θέμα πρώτης προτεραιότητας του Νοσοκομείου και δική του εκτίμηση είναι πως θα βρεθούν χρήματα και θα υπάρξει λύση πριν το τέλος της χρονιάς. Η επισκευή του μηχανήματος δεν είναι συμφέρουσα τόνισε,  και γίνεται έρευνα για να αγοραστεί καινούριο.

Τέλος ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως χθες στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας βρέθηκε η διοικήτρια των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. Σπινθούρη και υπογράφηκε η μονιμοποίηση του μέχρι πρότινος επικουρικού Παθολόγου στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ενώ η διοικήτρια ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα θέματα από το προσωπικό του Νοσοκομείου, κάτι το οποίο συμφωνήθηκε να γίνεται σε μηνιαία βάση από εδώ και στο εξής.

Σχολίασε το
Στην κορυφή