Ιεράπετρα

Aρακαδάκης: Ο κόσμος εμπιστεύεται ξανά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας που ανεβαίνει παρά τις ελλείψεις

Για τα νέα δεδομένα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και την επιτυχημένη εγχείριση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο αναπληρωτής διοικητής κ. Αρακαδάκης.

Όπως είπε η συγκεκριμένη επέμβαση λαπαροσκοπικής υστερεκτομής δεν ήρθε τυχαία και πλέον ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να γίνεται στο Νοσοκομείο. Για την δωρεά λαπαροσκοπικών υλικών που έγιναν πριν μήνες στο Νοσοκομείο, ο κ. Αρακαδάκης ανέφερε πως προφανώς και βοήθησαν, ενώ ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου προτίθεται να κάνει μια νέα δωρεά με τα πρώτα λεφτά που έχει μαζέψει από τις εγγραφές μελών, όμως δεν έχει ακόμα αποφασιστεί τι θα ήταν προτιμότερο να αγοραστεί. Οι ανάγκες του Νοσοκομείου έχουν ιεραρχηθεί και εγκριθεί, ενώ αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται πιθανότατα στο Νοσοκομείο ο νέος υπέρηχος που έχει παραγγελθεί

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που δείχνει ξανά στο Νοσοκομείο, με τη ζήτηση για επεμβάσεις να είναι πολύ μεγάλη και τα ραντεβού έχουν φτάσει να κλείνονται το 2017. Ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πάντως πως ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή αφού οι ελλείψεις παραμένουν και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να εξυπηρετούνται με τη μικρότερη καθυστέρηση.

Το Νοσοκομείο βρίσκεται σε ένα καλό σημείο σε ότι αφορά τις προκηρύξεις για ενίσχυση με προσωπικό, τώρα τρέχουν για παθολόγο και αναισθησιολόγο,  ενώ αναμένεται ένας καρδιολόγος, η μονιμοποίηση του χειρουργού αλλά και μια νοσηλεύτρια από το Ηράκλειο.

Ενίσχυση αναμένεται και στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, αφού όπως είπε ο κ. Αρακαδάκης αυτή ήταν η μια ανακοίνωση που έκανε ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός γενικά για την Κρήτη, όμως απ’ τις πρώτες συζητήσεις έχει φανεί πως θα υπάρξει ενίσχυση και στην Ιεράπετρα.

Σχολίασε το
Στην κορυφή