Ιεράπετρα

Aξονικός τομογράφος με… LEGΟ δίνει το 1ο Πανελλήνιο βραβείο σε εκπαιδευτικό από το Λύκειο Μακρύ Γιαλού


Το πρώτο βραβείο στους 9ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει ο καθηγητής Φυσικής από το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού, Μιχάλης Ορφανάκης για την εργασία του με θέμα: «Οπτικός Αξονικός Τομογράφος με LEGO – Αξονική Τομογραφία σε Gummy Bears».

img_20161111_091046

Οι αγώνες  με θέμα«Εφευρίσκοντας το μέλλον στην εκπαίδευση των Φυσικών Επιστημών» διοργανώθηκαν από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe).

Πλέον ο κ. Ορφανάκης μαζί με άλλους 8 εκπαιδευτικούς που κέρδισαν τα υπόλοιπα βραβεία θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού  με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τον εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, καθηγητή  Φυσικής,  Μιχάλη Ορφανάκη,  για τη διάκρισή του, στους  9ους Πανελλήνιους Αγώνες Πειραμάτων και Κατασκευών.

«Ως σχολείο, στηρίζουμε την προετοιμασία του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Debrecen της Ουγγαρίας από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.», καταλήγουν στην ανακοίνωση.
img_20161111_090943


 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή