Κρήτη

Διακoπή του τηλεοπτικού σήματος λόγω …οφειλών σε περιοχές της Κρήτης


Διακόπτεται το τηλεοπτικό σήμα της  DIGEA σε περιοχή που εκτείνεται από τον Δήμο Μαλεβιζίου έως και κάποια σημεία επίγειας κάλυψης στο νομό Ρεθύμνου  το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω μη πληρωμής οφειλών ηλεκτρικού ρεύματος για δύο έτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης του Kriti FM 100,3.

Η ανακοίνωση 

Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες αναμετάδοσης του σήματος της DIGEA σε περιοχή που εκτείνεται από τον Δήμο Μαλεβιζίου έως και κάποια σημεία επίγειας κάλυψης στο νομό Ρεθύμνου, αναμένεται να διακοπούν το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω συνεπάγεται και την παύση λήψης τηλεοπτικού σήματος, από όλους τους δέκτες των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Αιτία αποτελεί η μη υπόχρεη στάση του Δήμου Μαλεβιζίου σχετικά με την πληρωμή οφειλών που αφορούν ηλεκτρικό ρεύμα στον ιδιώτη συντάκτη του παρόντος Δελτίου Τύπου (  Kriti FM 100,3.) , για περισσότερο από δύο έτη.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες για εξεύρεση λύσης σχετικά με την κάλυψη των εξόδων τα οποία βαρύνουν αποκλειστικά τον Δήμο Μαλεβιζίου και όχι την DIGEA, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Αντί να φροντίσουν εκ μέρους του Δήμου οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι για την διευθέτηση του οφειλόμενου ποσού, επιδίδονται συνεχώς σε προσωπικές απειλές κατά του ιδιώτη, άσχετες με το θέμα.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιώτης παρέχει φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του χωρίς κανένα μίσθωμα με μόνη υποχρέωση του Δήμου την καταβολή του αναλογούντος ποσού της καταναλωμένης ηλεκτρικής ενέργειας.

Τις επόμενες ημέρες, από την πλευρά του ιδιώτη θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σημείο που βρίσκονται οι αναμεταδότες και τα link ζεύξης.


Σχολίασε το
Στην κορυφή