Ιεράπετρα

Το «ευχαριστώ» για την πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


Ευχαριστήριο προς τους γιατρούς το Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και το Κοινωνικό Ιατρείο του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας στέλνει η γυναίκα στην οποία έγινε προ ημερών η πρωτοποριακή επέμβαση για την οποία είχαμε γράψει στο Ράδιο Λασίθι,  μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια:

  • Το νέο γυναικολόγο του νοσοκομείου Ιεράπετρας  κ. Σωκράτη Μέγκουλα, το διευθυντή της χειρουργικής κλινικής κ. Ηρακλή Παπαδάκη, τους χειρούργους ιατρούς κ. Γ. Βασιλειάδη και Δ. Τσαπραλή, τoυς αναισθησιολόγους κ. Στέφανο Ελληνικάκη και κ. Μαρία Ψαρομιχαλάκη, καθώς και τις μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό, για την αμέριστη συμπαράστασή τους ,την επιστημονική τους επάρκεια, τη φροντίδα, υπομονή,  αγάπη, ευγένεια και γενικά για τη βοήθεια που μου παρείχαν πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
  • τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γεώργιο Αρακαδάκη  για το ενδιαφέρον του για την καλύτερη λειτουργία της Γυναικολογικής Κλινικής.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω το Κοινωνικό Ιατρείο του Παραρτήματος Ιεράπετρας του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την κατ’ αρχήν εξέταση, ενημέρωση και τη βοήθειά του στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος μου.

Καταδεικνύεται ότι παρά τις δύσκολες  συνθήκες , στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους με ήθος και αξιοπρέπεια . Παλεύουν με νύχια και με δόντια για τον συνάνθρωπο και προσπαθούν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες να βοηθήσουν ανθρώπους να ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους.  Τους ευχαριστώ που στη δική μου περίπτωση , πρωτοπόρησαν και τα κατάφεραν . Είναι σημαντικό για έναν κάτοικο της περιοχής να λύνει το πρόβλημα της υγείας του στον τόπο του  με το μικρότερο κόστος , χωρίς να μετακινείται στον Άγιο Νικόλαο ή στο Ηράκλειο και να ταλαιπωρείται ολόκληρη η οικογένειά του.

Εύχομαι σε όλους σας  καλή συνέχεια και δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνετε καθημερινά.

Με εκτίμηση

Γιόνκα Μάρτσεβα»


Σχολίασε το
Στην κορυφή