Άγιος Νικόλαος

Eξαφανίστηκε 60χρονος από τον Άγιο Νικόλαο – Τρεις οι αγνοούμενοι στην Κρήτη


Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός 60χρονου Λασιθιώτη που εξαφανίστηκε από τον Άγιο Νικόλαο και έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές της Ανατολικής Κρήτης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κόρη του εξαφανισθέντα Μιχάλη Καστανού  στο neakriti.gr,»ο πατέρας μου, που μένει στο κέντρο του Αγίου Νικολάου μετά το μεσημεριάνό φαγητό ανέφερε στη μητέρα μου ότι θα πήγαινε μία βόλτα και θα επέστρεφε. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και εμείς, καθώς οι ώρες περνούσαν, καθόμασταν σε αναμμένα κάρβουνα . Αρχίσαμε να τον αναζητάμε σε όλα τα πιθανά σημεία, σε συγγενείς, φίλους ,σε πιθανά σημεία, αλλά όλες οι προσπάθειες μας, δυστυχώς, έπεσαν στο κενό.»

Η οικογένεια του 60χρονου ελεύθερου επαγγελματία από αργά το βράδυ της Δευτέρας απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές Λασιθίου προκειμένου να εντοπιστεί όσον το δυνατόν συντομότερα ο δικός τους άνθρωπος.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες στις οποίες μετέχει και η ομάδα διάσωσης χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να  υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου με σήμα να εντοπίζεται στην περιοχή «Λακώνια»  χωρίς όμως και πάλι να μπορούν να εντοπιστούν τα ίχνη του.

«Ο πατέρας μου έφυγε κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο. Τον κάλεσε μία στιγμή ο αδερφός μου, δεν το σήκωσε. Τον ξαναπήραμε και το είχε κλειστό. Δηλώνει η κόρη του απευθύνοντάς έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές ή να καλέσει στο κινητό τηλέφωνο 6909 467419

Ο 60χρονος την ημέρα εξαφάνισης φορούσε τζίν παντελόνι με ένα μπλε μπλουζάκι και έφυγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο ,TΟΥΟΤΑ HILUX χρώματος ασημί.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι πλέον οι αγνοούμενοι στην Κρήτη φθάνουν τους τρεις , ένας από τον Άγιο Νικόλαο και δύο από τα Χανιά οι οποίοι και έχουν εξαφανισθεί εδώ και μέρες από τη Δυτική Κρήτη.


Σχολίασε το
Στην κορυφή