Ιεράπετρα

Eξιχνιάστηκαν ακόμα 11 κλοπές στην Ιεράπετρα – Ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δράστης


Εξιχνιάστηκαν τη Δευτέρα 19.09.2016 στην Ιεράπετρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, έντεκα υποθέσεις κλοπής και μια απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 26 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας δράστης, ημεδαπός ηλικίας 26 ετών, ο οποίος διέπραξε μαζί με 23χρονο ημεδαπό, δεκαεπτά κλοπές. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από την 27.06.2016 έως και την 27.08.2016 είχαν διαπράξει από κοινού, ακόμα έντεκα κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (tablet, ηλεκτρονικό υπολογιστή, σκληρούς δίσκους) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.


Σχολίασε το
Στην κορυφή