Ιεράπετρα

Φωτιές άναψε το σκάφος πολιτικής προστασίας που επισκευάζει ο Δήμος Ιεράπετρας

Αντιπαράθεση για το σκάφος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας για το οποίο θα διατεθούν λεφτά για τη συντήρηση, προκάλεσε… καυστική ανάρτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιώργου Προϊστάκη στο Facebook με την οποία αφήνει αιχμές για τις αποφάσεις και τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την Πολιτική Προστασία στον Δήμο Ιεράπετρας.

proistakis-anartis

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αργύρης Πανταζής τον οποίο και αφορούν τα σχόλια, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως η ανάρτηση του κ. Προϊστάκη «βρίθει ανακριβειών», τονίζοντας πως ο Δήμος έχει πάρει την απόφαση να πάρει ξανά υπό την διαχείρισή του το σκάφος Πολιτικής Προστασίας το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Κυνηγετικό Συλλόγου για δικές του δραστηριότητες.

Για αυτό το λόγο και αφού η μια απ’ τις δύο μηχανές του σκάφους είχε αγοραστεί από τον Κυνηγετικό Σύλλογο και την πήρε πίσω, ο κ. Πανταζής είπε πως αποφασίστηκε η αγορά μιας εξωλέμβιας με κόστος 3.100 ευρώ.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση

 

Ο κ. Πανταζής τόνισε πως το σκάφος είναι απαραίτητο για τον Δήμο Ιεράπετρας και δεν θα ήταν σωστό να το αφήσουν να σκουριάσει, αναφέροντας επίσης πως ο Δήμος έχει συντηρήσει και άλλα μηχανήματα που είχαν αφεθεί για χρόνια σε αχρηστία όπως ένα σκαφτικό CGB.

Ο κ. Προιστάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως η ανάρτησή του έγινε όταν έμαθε για την αγορά χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέροντας πως κανείς δεν πρέπει να αποφασίζει μόνος του τι θα αγοράζει και θα επιδιορθώνει, ενώ ανέφερε παράλληλα πως ο ο κ. Πανταζής έχει την ευθύνη να συγκαλέσει το συμβούλιο συντονισμού πολιτικής προστασίας για να ακουστούν όλες οι ανάγκες, κάτι που δεν έχει γίνει για ένα χρόνο.

Επίσης κατηγόρησε τον κ. Πανταζή για μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητάς του όπως για την διαχείριση των φυτών στη χωματερή, τα ανακυκλώσιμα που θάφτηκαν, όσα έγιναν φέτος στη Χρυσή, τονίζοντας πως πλέον η αντιπολίτευση απ΄τον ίδιο θα γίνεται σε υψηλότερους τόνους, αφού η διαλλακτική στάση που ο ίδιος κράτησε, φάνηκε πως δεν έφερε αποτελέσματα…

Σχολίασε το
Στην κορυφή