Λασίθι

Φωτογράφηση για εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον θηλασμό στο Λασίθι

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών Υποστήριξης του Μητρικού Θηλασμού Λασιθίου πραγματοποίησαν φωτογράφηση με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση πάνω σε θέματα θηλασμού.

Στη φωτογράφηση πήραν μέρος μητέρες από όλο το νομό Λασιθίου, μαζί με τα μωράκια τους, στη προσπάθεια να δώσουν το μήνυμα ότι ο θηλασμός δεν έχει τα όρια που συνήθως δυστυχώς τίθενται. Όρια που αφορούν την ηλικία, το μέρος, τη συχνότητα, τη διάρκεια. Όρια που με σωστή ενημέρωση μανούλες και μωράκια τα παραβλέπουμε!

Αυτή τη προσπάθεια στήριξαν επιπλέον με τη βοήθεια τους ο φωτογράφος Νίκος Λιανός ( Photoland, Ιεράπετρα) και η δ/νση του ξενοδοχείου Κρήσσα Γειτονιά στη Σφάκα, όπου και ανέλαβε τη φιλοξενία.

Η συγκεκριμένη δράση θα ολοκληρωθεί με τη διανομή του υλικού σε συνήθη σημεία πρόσβασης των άμεσα ενδιαφερομένων (παιδιατρεία, γυναικολογικά ιατρεία, μαιευτικές κλινικές του νομού).

Όποιος επιθυμεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μπορεί να επικοινωνήσει με γραπτό μήνυμα στη σελίδα της ομάδας μας  στο facebook  ή στο τηλέφωνο 6948109335.

Σχολίασε το
Στην κορυφή