Ιεράπετρα

Η ιστορία μιας λακούβας στην Ιεράπετρα που δεν υπάρχει πια


Άμεση ήταν η επιδιόρθωση της βλάβης που είχε μείνει στο δρόμο μετά και τη δημοσιοποίηση του θέματος από δημότη μέσω του radiolasithi.gr.

O ίδιος δημότης με χθεσινό του μήνυμα μας ενημέρωσε και μας έστειλε τη φωτογραφία με την επιδιόρθωση της λακούβας με το παρακάτω μήνυμα:

«Eλάχιστο καιρό μετά την δημοσίευση η λακούβα επισκευάστηκε.
Σύμπτωση ή κάτι άλλο;!! ( το μέιλ είχε σταλεί στο γραφείο του δήμου και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο).
Γιατί όχι από την αρχή η ολική επισκευή;»

lakouva-ierapetraΟ αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ . Λουτσέτης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως δεν υπήρχαν τα απαραίτητα υλικά (ψυχρή άσφαλτος) για να γίνει ολόκληρη η αποκατάσταση μετά τη βλάβη, ενώ πριν λίγες μέρες έπεσε ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου στο κομμάτι μέσα στο δρόμο για να υπάρχει μια ομαλή διέλευση, αφού στο υπόλοιπο κομμάτι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τελικά χθες βρέθηκε κι άλλο υλικό και με την παρέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν τα οχήματα έγινε η επιδιόρθωση.

Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και απέναντι στο 1ο Γυμνάσιο με μια ακόμα μεγαλύτερη βλάβη στο οδόστρωμα για την οποία ο κ. Λουτσέτης ανέφερε πως επίσης απαιτείται η ίδια ψυχρή άσφαλτος που δεν υπάρχει και το πρόβλημα πιθανότατα θα λυθεί με διαγωνισμό για την προμήθειά που θα γίνει τον Οκτώβριο.


Σχολίασε το
Στην κορυφή