Ιεράπετρα

Κάλυψη εξόδων για αγορά ειδικού οχήματος στο Γηροκομείο Ιεράπετρας από τον νέο Μητροπολίτη

Μια πρώτη σημαντική κίνηση βοήθειας έκρυβε η επίσκεψη που έγινε από τον Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας στον νέο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου: «Η επίσκεψη έγινε για να εκφράσουμε από κοντά τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή του, και να ευχηθούμε υγεία και δύναμη, στο δύσκολο, αλλά όμορφο πνευματικό, ποιμαντικό, και κοινωνικό του έργο.

Από την μεριά του ο Σεβασμιότατος, μας υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα, πατρικότητα, αλλά συγχρόνως με την αμεσότητα και απλότητα που γνωρίζουμε όλοι και που αποτελεί χάρισμα του χαραχτήρος του.

Μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα μας όπου χρειαστούμε την βοήθεια του καθημερινώς δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους γέροντες ενοίκους μας.
Επίσης ενδιαφέρθηκε τόσο για τα άμεσα, όσο και τα μελλοντικά σχέδια μας.

Όταν ενημερώθηκε ότι έχουμε δρομολογήσει την αγορά ειδικού αυτοκινήτου μεταφοράς των ενοίκων μας με πρόσβαση α.μ.ε.α και εξυπηρέτησης των αναγκών μας, με προθυμία μας ανακοίνωσε ότι θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου την δαπάνη του.

Τον ευχαριστήσαμε για όλα, του ευχηθήκαμε ξανά, Αξιος !!!»

Σχολίασε το
Στην κορυφή