Κρήτη

Κανένα ίχνος από τους δυο αγνοούμενους στην Κρήτη – 8η μέρα ερευνών

Δεν έχει τέλος η αγωνία για τις δυο οικογένειες από τα Χανιά που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από την περασμένη Παρασκευή.

Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για τους συγγενείς του 59χρονου Κυριάκου Μετζιδάκη από τα Χανιά και του 67χρονου Σταύρου Σαρτζετάκη από τον Αποκόρωνα καθώς οι έρευνες των αρχών μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Ο 59χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης έφυγε την περασμένη Παρασκευή από το σπίτι του στο κέντρο των Χανίων με το αυτοκίνητο του και από τότε αγνοείται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 59χρονος να έχει φύγει από τα Χανιά καθώς είχε βγάλει και ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Το όχημα, με το οποίο έφυγε από το σπίτι του ο 59χρονος είναι χρώματος ανοιχτού μπλε του πάγου και φέρει κόκκινες πινακίδες. Ο 59χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει ύψος 1.98 και βάρος 100 κιλά.

Στην δεύτερη περίπτωση ο 67χρονος Σταύρος Μετζιδάκης εξαφανίστηκε από τον Βαφέ Αποκορώνου την ίδια ημέρα (Παρασκευή). Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν και είχε ένα σακίδιο πλάτης. Έχει ύψος 1.85 και είναι αδύνατος ενώ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ενδέχεται να έχει ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά

Σχολίασε το
Στην κορυφή