Ιεράπετρα

Καταγγέλουν το Δήμο για δρόμο με λακούβες έξω απ’ το σπίτι τους που προκαλεί συνεχώς τραυματισμούς


Με την αγανάκτηση να περισσεύει μίλησε στο Ράδιο Λασίθι μια δημότης της περιοχής για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια και οι γονείς της σχετικά με τον χωμάτινο δρόμο που περνά έξω από το σπίτι τους και είναι η αιτία πολλών προβλημάτων και τραυματισμών.

Πρόκειται για ένα δρόμο κάθετο στην Κύπρου δίπλα σε φυτώριο που παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς τον Δήμο δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση τα τελευταία 20 χρόνια.

Η αφορμή για την επικοινωνία της κ. Μουτζουράκη είναι ο χθεσινός τραυματισμός της μητέρας στο πρόσωπο, όταν έπεσε, παραπατώντας στο δρόμο. Ο τραυματισμός είναι ένας από τους πολλούς που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια αφού ο δρόμος είναι χαλασμένος έχει μεγάλες πέτρες, το πλάτος του χωράει με το ζόρι ένα αυτοκίνητο και πλέον οι οδηγοί που έχουν ανακαλύψει το στενό, δημιουργούν προβλήματα σε όποιον πεζό επιχειρήσει να περάσει. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια για ιατρικούς λόγους χρειάζεται να πηγαίνει στην Αθήνα και κάθε φορά φεύγοντας δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρει τους γονείς της όταν επιστρέψει.

Προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και η κ. Μουτζουράκη έχει απευθυνθεί πολλές φορές στο Δήμο χωρίς ανταπόκριση. Όπως λέει η ίδια από την Τεχνική Υπηρεσία, συνεχώς την διαβεβαιώνουν πως σύντομα θα βρεθεί λύση, της είχαν υποσχεθεί πως την περασμένη άνοιξη το πρόβλημα θα είχε λυθεί, κι όμως τίποτα δεν γίνεται τελικά.

Το αίτημα που κάνει η ίδια, είναι εφόσον δεν μπορεί να γίνει μια μόνιμη λύση με μια ασφαλτόστρωση, να πέσει λίγο τσιμέντο ώστε να μπορεί όποιος θέλει να περπατήσει χωρίς κίνδυνο. Επίσης να γίνει μια παρέμβαση στο φυτώριο για να απομακρύνει κάποια φυτά ώστε να φαρδύνει ο δρόμος και να γίνει λιγότερο επικίνδυνος.

Για το θέμα το Ράδιο Λασίθι επιδίωξε την επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Λουτσέτη κάτι που δεν έγινε εφικτό και εφόσον υπάρξει απάντηση θα επανέλθουμε.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Σχολίασε το
Στην κορυφή