Ιεράπετρα

Kλειστή η οδός Καλημεράκη για την αποκατάσταση αγωγού

Κλειστή είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι της ο οδός Καλημεράκη λόγω έργων που γίνονται στην συμβολή της με την Λακέρδα λόγω αποκατάστασης που γίνεται σε αγωγό ομβρίων.

Πρόκειται για μια βλάβη και διαρροή που υπήρχε για μήνες όμως δεν ήταν γνωστό που ακριβώς ήταν το πρόβλημα και φανερώθηκε εχθές λόγω ενός λόγω ενός σπασίματος σε αγωγό στο συγκεκριμένο σημείο. Από χθες το πρωί και μέχρι το απόγευμα έγινε μια προσπάθεια αποκατάστασης, όπως όμως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης Χ. Κορνάρος, το πρόβλημα ήταν πιο περίπλοκο απ’ όσο φαινόταν και  σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η ζημιά.

Χθες στην περιοχή έγινε διακοπή του νερού και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερ, Δευτέρα, για 2-3  ώρες προκειμένουν να συνεχιστούν ομαλά τα έργα.

Στην συμβολή της Καλημεράκη με την Οπλαρχηγού Κοκκίνη έχει μπει σήμανση για απαγόρευση κυκλοφορίας , αφού στο σημείο που γίνονται τα έργα ο δρόμος είναι τελείως κλειστός. Οι οδηγοί που για κάποιο λόγο επιλέγουν να περάσουν μπορούν να στρίβουν ανάποδα από το στενό πριν το περίπτερο που βρίσκεται στο σημείο, αφού κι εκεί έχει μπει σήμανση για απαγόρευση.

agogos-kalimeraki-lakerda-1-2

agogos-kalimeraki-lakerda-2-2

agogos-kalimeraki-lakerda-075940-2

agogos-kalimeraki-lakerda-080057-2

agogos-kalimeraki-lakerda-080232-2

Σχολίασε το
Στην κορυφή