Κρήτη

Kρήτη: Από το μπαρ στο νοσοκομείο για μια αδέσποτη σφαίρα


Κατέληξε στο νοσοκομείο από … αδέσποτη σφαίρα ενώ διασκέδαζε σε μπαρ στην παραλιακή οδό της πόλης του Ηρακλείου.

Ο λόγος για έναν 36χρονο άνδρα που είχε τραυματιστεί στις 23 Ιουνίου όταν δυο αδέρφια πυροβόλησαν εναντίον 34χρονου θαμώνα του ίδιου μπαρ με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν … ανοιχτούς λογαριασμούς. Από εξωστρακισμό μια σφαίρα χτύπησε στο πόδι τον 36χρονο άνδρα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γονείς του σήμερα αποστέλλουν ευχαριστήρια επιστολή στους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής που νοσηλεύτηκε ο γιος τους σημειώνοντας :

«Στις 23 Ιουνίου ένα αναπάντεχο γεγονός συνέβη στο γιό μας (σφαίρα πυροβόλου όπλου στο πόδι αναίτια ) σε παραλιακό κέντρο της πόλης σας. Ο ίδιος μεταφέρθηκε,χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σας, με αποτέλεσμα την ευμενή έκβαση της υγείας του.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Ιατρικό προσωπικό της κλινικής για την άψογη συμπεριφορά και την προθυμία,με τις οποίες προσέφεραν ότι ωφελιμότερο για εκείνον. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και προς το Νοσηλευτικό προσωπικό, την Προϊσταμένη και όλους τους Νοσηλευτές,για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στο γιό μας σ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στον Διευθυντή του Ε.Σ.Υ κο. Ιωάννη Γαλανάκη για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά του τόσο προς εμάς, όσο πρωτίστως προς τον γιό μας, εμψυχώνοντας τον ίδιο και βεβαιώνοντας εμάς για την ορθή ακολουθούμενη αγωγή μετά το χειρουργείο και την έκβαση της υγείας του. Ηγείται μιας κλινικής που λειτουργεί ακούραστα και άψογα, κ ό σ μ η μ α για το Νοσοκομείο.-
Σταύρος & Λένα Μαράτου»


Σχολίασε το
Στην κορυφή