Ιεράπετρα

Με μεγάλους Αγιοβασίληδες σε όλη την Ιεράπετρα και πολλή μουσική τα πλάνα του Εμπορικού Συλλόγου για τις γιορτές


Mε κεντρικό θέμα τις ετοιμασίες για τον στολισμό της πόλης τα Χριστούγεννα έγινε η χθεσινή γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Φέτος όπως λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπινιχάκης οι ετοιμασίες θα έχουν αυξημένο κόστος για το Σύλλογο σε μια προσπάθεια να αγοραστούν πράγματα που θα μείνουν.

Στην 20 σημεία της πόλη θα τοποθετηθούν 20 μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες ύψους 2 μέτρων, θα μπουν και φέτος οι μπλε φωτοσωλήνες στα καταστήματα κάτι που έγινε πέρυσι και άρεσε, ενώ θα δοθεί και βάρος στην μουσική όπου θα προστεθούν άλλα δύο σημεία με ηχεία σε σχέση με πέρυσι, ενώ θα αγοραστεί ένα καινούριο ασύρματο ηχητικό σύστημα το οποίο θα μείνει στο Σύλλογο. είναι να δημιουργηθεί ένα όσο γίνεται ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τον κόσμο που θα κυκλοφορεί στην πόλη για τη βόλτα ή για ψώνια, αλλά και για τους επαγγελματίες που θα βρίσκονται για ώρες μέσα στα καταστήματα.

Τα δεντράκια που μπήκαν πέρυσι σε πολλά σημεία της πόλης, ήταν κάτι που άρεσε στους περισσότερους, αλλά όπως είπε ο κ. Μπινιχάκης, δεν θα ξαναμπούν γιατί το κόστος ήταν σημαντικό (750 ευρώ) και τα δέντρα δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου είπε πως όπως και πέρυσι ο στολισμός θα γίνει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, χωρίς να δίνεται βάρος μόνο στην πλατεία, ενώ το εορταστικό ωράριο θα ξεκινήσει τη μέρα της συναυλίας και φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, κάτι που όπως είπε χθες η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

Τέλος ο κ. Μπινιχάκης ανέφερε πως στο Εμπορικό Σύλλογο θα γίνουν ξανά εκλογές, όμως λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά τις γιορτές.


Σχολίασε το
Στην κορυφή