Ιεράπετρα

Οι μικροί μαθητές της Ιεράπετρας ενημερώνονται για την οδική ασφάλεια από την Τροχαία


Ενημερωτικά φυλλάδια για την οδική ασφάλεια μοιράζονται το πρωί της Δευτέρας σε μαθητές και γονείς δημοτικών σχολείων της Ιεράπετρας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, από αστυνομικούς της Τροχαίας Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει ως στόχο να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε όλη την Ελλάδα σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Στην Ιεράπετρα τα φυλλάδια μοιράζονται στο 2ο και 3ο Δημοτικό, ενώ προγραμματίζονται και άλλες ενημερωτικές δράσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς

Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.


dimos-ierapetras-apokleismos-simvasiouxoi-3

Σχολίασε το
Στην κορυφή