Ιεράπετρα

Nέα απάντηση από την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για την περίπτωση της απευθείας ανάθεσης


Απαντώντας δημόσια στους ισχυρισμούς του Απόστολου Σερεμέτη και σε όσα αναφέρθηκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας με αφορμή απευθείας ανάθεση της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, η πρόεδρος του νομικού προσώπου, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη στην τοποθέτησή της αναφέρει:

« Στους επικριτές της προσπάθειας και του έργου μας στην Ιεράπετρα, σε όλους αυτούς που από την καρέκλα τους εκ του ασφαλούς συνηθίζουν να κρίνουν και να κατά κρίνουν όσα δεν εξυπηρετούν τα προσωπικά και πολιτικά τους συμφέροντα, σε όλους αυτούς που αρνούνται την πρόοδο της Ιεράπετρας και κυρίως στον κ. Σερεμέτη που ονειρεύεται για την πόλη του τη συνέχιση ενός καθεστώτος υποανάπτυξης και μιζέριας, η απάντησή μου είναι  η συνεχής μας προσπάθεια και ο αδιάκοπος καθημερινός μας αγώνας.

Όλοι εμείς στην  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, αιρετοί και εργαζόμενοι,  καθημερινά εργαζόμαστε, υποστηρίζοντας πρότυπες κοινωνικές δομές που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, από τα βρέφη έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας και παράγουν ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Σε μια δύσκολη εποχή η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και οι δομές της παρέχουν στον πολίτη του Δήμου Ιεράπετρας το πλεονέκτημα, έναντι πολλών άλλων περιοχών της Κρήτης,  να απολαμβάνει δωρεάν ή με πολύ χαμηλό αντίτιμο αξιόλογες και εξειδικευμένες σε πολλές περιπτώσεις υποστηρικτικές υπηρεσίες. Για όλα αυτά κ. Σερεμέτη καθημερινά αγωνιζόμαστε και εμπράκτως χωρίς προσωπικά συμφέροντα και οφέλη προσπαθούμε.

Αν και εσείς πραγματικά για όλα αυτά ενδιαφέρεστε, σας καλώ δημόσια να υποστηρίξετε μαζί μας  το δημόσιο συλλογικό κοινωνικό συμφέρον.

Αφήστε τον ρόλο του «ορκωτού λογιστή & ελεγκτή», στον οποίο με ενδιαφέρον επιδίδεστε, για τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες!

Η Ιεράπετρα έχει ανάγκη από πολίτες που να κοιτάζουν μπροστά, καλωσορίζοντας την πρόοδο και όχι από επικριτές που με προφάσεις οπισθοδρομούν και χωρίς λόγο δημόσια κατηγορούν, επικρίνοντας πρώτα απ’ όλα την ανάπτυξη, το κοινωνικό έργο, τους δημόσιους θεσμούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες!» απαντά με αφορμή όσα επικαλείται ο κ. Σερεμέτης η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη


Σχολίασε το
Στην κορυφή