Ιεράπετρα

Νέα απάντηση του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου στον Δήμαρχο Ιεράπετρας


Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας δίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που ανταπαντά στον κ. Καλαντζάκη μετά τη δική του τοποθέτηση στην κριτική που είχε ασκηθεί αρχικά από το τοπικό ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κινητοποίηση στην Ιεράπετρα σχετικά με την υποβάθμιση των Αστυνομικών Υπηρεσίων και το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αξιότιμε Δήμαρχε,
Χωρίς καμία έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση-απάντηση στο Δελτίο τύπου μας, που αφορούσε την αποψίλωση των υπηρεσιών στη πόλη της Ιεράπετρας και θεωρούμε ότι θα είναι χρήσιμο, να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη.
Μάλλον ξεχάσατε την πρόσφατη επίσκεψη της ίδιας της προέδρου του Π.Α.Σ.Ο.Κ, κ. Φώφης Γεννηματά στην πόλη μας πριν από λίγους μήνες, κατά την οποία δεν φιλοτιμηθήκατε να υποδεχθείτε στη πόρτα του Δημαρχείου, όπως θα όριζε η ευγένεια, αλλά τη περιμένατε στο γραφείο σας. Άξιο υπενθύμισης είναι και η συνάντηση που είχε η ίδια μαζί με τον υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικού κ. Νίκου Μπουνάκη με τις Οργανώσεις Παραγωγών και τους αγροτοσυνδικαλιστές της περιοχής μας, την ίδια μέρα.

Καλό θα ήταν να σας υπενθυμίσουμε και για τη πρόσφατη επίσκεψη του υπεύθυνου για το νομό μας βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στις πυρόπληκτες περιοχές του δήμου, που σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λασιθίου έχει πραγματοποιήσει πάνω από τριάντα ερωτήσεις εντός Κοινοβουλίου και στους αρμόδιους υπουργούς για θέματα που αφορούν τη πόλη της Ιεράπετρας, τον οποίο δεν θεωρήσατε σκόπιμο να συναντήσετε.

Κύριε Δήμαρχε, οι μάχες για τα συμφέροντα της πόλης δίνονται στα κέντρα αποφάσεων και όχι στα μικρόφωνα των τοπικών σταθμών και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι επιλογή μας να μαχόμαστε εκεί και όχι εδώ. Αν εσείς θεωρείτε ότι χτυπώντας ανεμόμυλους και ανύπαρκτους εχθρούς, σαν άλλος Δον Κιχώτης, θα επιτύχετε κάτι είναι δικαίωμά σας. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας και να κατηγορείτε λαϊκίστικα κάθε ίχνος κριτικής, καλό θα ήταν να γράψετε για το τι κάνατε προκειμένου να αντιμετωπίσετε το κλείσιμο των υπηρεσιών της πόλης μας.

Υ.Γ. για να κάνεις γόνιμο διάλογο πρέπει να αντέχεις και τη καλόγνωμη κριτική.»


Σχολίασε το
Στην κορυφή