Αθλητικά

Oι παλαίμαχοι του Λασιθίου που θα αγωνιστούν απόψε στον φιλανθρωπικό αγώνα στο Βουζουνεράκειο

Όλα έτοιμα είναι για τον σημερινό φιλανθρωπικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας ανάμεσα στην ομάδα των Παλαίμαχων Λασιθίου και της επίλεκτης ομάδας του Π.Σ.Α.Π με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου παίκτη του Ο.Φ.Ι. Ανδρέα Γιαννακουδάκη. Το εισιτήριο του αγώνα θα είναι 5 ευρώ με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του Λασιθίου κ. Γκιζένας μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι έκανε λόγο για ένα ξεχωριστό αγώνα που γίνεται για ένα συμπολίτη μας που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με πρόβλημα υγείας και τέτοιες ενέργειες είναι που δίνουν νόημα σε συλλόγους παλαιμάχων όπως ο δικός τους.

Όσο για το αποτέλεσμα τώρα… ο κ. Γκιζένας τόνισε πως σκοπός δεν είναι τα γκολ αλλά μάλλον οι παλαίμαχοι του Λασιθίου δεν έχουν και πολλές ελπίδες απέναντι σε θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα των Παλαιμάχων του Λασιθίου: Λουτσέτης Σίλας, Μπαριτάκης Λευτέρης, Λιοντάκης Αντώνης, Ζαμπετάκης Παναγιώτης, Γιανιτσανακης Νίκος, Κίζας Μανώλης, Γαλυμιτάκης Ματθαίος, Σαμπροβαλάκης Νίκος, Ξενικάκης Ηρακλής, Παπουτσάκης Γιάννης, Καρασάβας Νίκος, Καρτσάκης Νίκος, Χαλέπης Σίμος, Δρακωνάκης Γιάννης, Καρβούνης Θανάσης, Πρωτογεράκης Κωνσταντίνος, Σκύβαλος Μανώλης, Μπακαής Δημήτρης, Αγγελάκης Γιώργος, Δασκαλάκης Αρίστος, Χαρκιολάκης Κωνσταντίνος, Γρηγοράκης Μανώλης, Γκιζένας Δημήτρης, Τραβλός, Παπαφραγκάκης, Τσικρίνης.

Δείτε ΕΔΩ τη σύνθεση και μερικά στοιχεία για τα μεγάλα ονόματα της ομάδας του Π.Σ.Α.Π

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή