Ιεράπετρα

Παλιά και νέα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ιεράπετρα σε φιλικό για την στήριξη του Α. Γιαννακουδάκη

Φιλικός αγώνας προς τιμήν και για την υποστήριξη της νοσηλείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ Ανδρέα Γιαννακουδάκη θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου, Δευτέρα στις 4 το απόγευμα  στο Βουζουνεράκειο Στάδιο με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για τα ιατρικά του έξοδα. Παλαιότερα και νεότερα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου ακόμα από την Εθνική Ομάδα που κατέκτησε το Euro του 2004 θα βρεθούν στην Ιεράπετρα με την ομάδα επιλέκτων του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών)  και θα αγωνιστούν απέναντι σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από όλο το Λασίθι.

giannakoudakisΟ κ. Γιαννακουδάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Ιεράπετρας, τον Δήμαρχο και τον Πέτρο Μαστοράκη από την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που παρείχαν για να γίνει εφικτή η διοργάνωση του αγώνα και κάλεσε τον κόσμο αλλά και την διοίκηση της ΕΠΣ Λασιθίου να δώσουν το παρόν στο Βουζουνεράκειο για να τιμήσουν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Απ’ την πλευρά του ο Π. Μαστοράκης ανέφερε πως με το που έμαθε για το αίτημα για την διεξαγωγή του αγώνα , έγιναν γρήγορα όλες οι κινήσεις για να γίνει εφικτή η διοργάνωση. Ο ίδιος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το ότι ο ΠΣΑΠ δέχτηκε να έρθει στην Ιεράπετρα  και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το στάδιο για να τιμήσει τόσο αυτούς αλλά και για να γίνει εφικτή η μεγαλύτερη οικονομική στήριξη του Α. Γιαννακουδάκη.

φωτογραφία από ανάλογη διοργάνωση στο Μεσολόγγι

φωτογραφία από ανάλογη διοργάνωση στο Μεσολόγγι

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή