Ιεράπετρα

«Παράνομα» λύμματα πέφτουν στον αγωγό ομβρίων που καταλήγει στην παραλία κάτω απ’ την Αστυνομία


Μετά από 2-3 μέρες εργασιών φαίνεται τελικά πως το πρόβλημα με τον αγωγό ομβρίων ρίχνει λύμματα στη θάλασσα κάτω από την Αστυνομία είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο αρχικά φαινόταν σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ύδρευσης και Αποχέτευσης κ. Κορνάρο.

Το πρόβλημα αρχικά παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ μετά από έντονη δυσοσμία στην περιοχή, βγήκε την επόμενη μέρα μια ανακοίνωση για απαγόρευση, και οι εργασίες σύμφωνα με τον κ. Κορνάρο συνεχίστηκαν μέχρι τις τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνεχίστηκαν το πρωί. Το πρόβλημα φάνηκε πως έχει λυθεί όταν όμως ο αγωγός ξανάνοιξε άρχισαν και πάλι να πέφτουν ακαθαρσίες στη θάλασσα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κορνάρου πιθανότατα, κι αν δεν οφείλεται σε κάποια βλάβη της Υπηρεσίας κάποιοι ρίχνουν παράνομα τα λύμματα από τα σπίτια τους στον αγωγό, ενώ διαπιστώθηκε και μια διαρροή στα δίκτυα ύδρευσης η οποία κάνει το πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο.

Ο ίδιος τόνισε πως το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, προς το παρόν οι εργασίες «πηγαίνουν στα τυφλά», ο αγωγός θα παραμείνει κλειστός ενώ θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να πέσουν τα πρόστιμα


Σχολίασε το
Στην κορυφή