Ιεράπετρα

Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας η πρώτη προσφορά από το Σύλλογο Φίλων του


Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου ξεκίνησε τις δραστηριότητες του και σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσφορά προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Με χρήματα που προέρχονται από τις ετήσιες εγγραφές των πρώτων 150 μελών και δωρεές δύο κυριών, στο Νοσοκομείο παραδόθηκαν δύο ηλεκτρικοί γερανοί μεταφοράς κατακεκλιμένων ασθενών και σημαντικός αριθμός νοσοκομειακών μαξιλαριών, κόστους άνω των 2.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαμαντόπουλος στο Ράδιο Λασίθι η αγορά των συγκεκριμένων ειδών έγινε σε συνεννόηση με τη Διοίκηση και τα όργανα του Νοσοκομείου με σκοπό να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση τις ανάγκες του Νοσοκομείου και τα χρήματα που μπορούσαν να διατεθούν. Γερανοί δεν υπήρχαν στο Νοσοκομείο και σήμερα ο προμηθευτής τους βρέθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο για να δείξει στο προσωπικό πως να χρησιμοποιεί σωστά τα μηχανήματα.

Μετά από αυτή την πρώτη αγορά θα γίνει νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστεί η επόμενη δράση του Συλλόγου και όπως λέει ο κ. Μαμαντόπουλος, στόχος θα είναι οι παρεμβάσεις να αφορούν θέματα στα οποία δυσκολεύεται περισσότερο το Νοσοκομείο. Οι ανάγκες είναι γνωστές και ο αναπληρωτής Διοικητής έχει ενημερώσει για όλες τις ελλείψεις που υπάρχουν και αφορούν κυρίως παλαιωμένο εξοπλισμό. Η αντικατάσταση αυτού του εξοπλισμού συνήθως είναι μια πιο εύκολη διαδικασία για το Νοσοκομείο, και ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να αγοράσει -όπου απαιτείται και ζητηθεί- καινούριο εξοπλισμό, κάτι που είναι δυσκολότερο να κάνει το Νοσοκομείο μόνο του.

Στο Νοσοκομείο, υπάρχουν και κτιριακές ανάγκες, στις οποίες ο Σύλλογος Φίλων είναι δύσκολο να παρέμβει αφού τα κόστη είναι πολύ υψηλά,τόνισε ο κ. Μαμαντόπουλος,  όμως ο αναπληρωτής Διοικητής  κ. Αρακαδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι λύσεις σε πολλά προβλήματα έχουν δρομολογηθεί.


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή