Ιεράπετρα

Παρέλαση και μετά ξεκινούν τα έργα για την πεζοδρόμηση στο κέντρο της Ιεράπετρας

Ένα έργο που θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης της Ιεράπετρας φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Ο λόγος για την πεζοδρόμηση της οδού Κοθρή, όπου σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Λουτσέτης στο Ράδιο Λασίθι, ο εργολάβος μετά και την σημερινή υπογραφή θα μπορούσε να εγκαταστήσει το  εργοτάξιο από τις αρχές της άλλης εβδομάδας όμως σήμερα πάρθηκε η απόφαση να γίνει, για τελευταία φορά, η παρέλαση στον δρόμο της Κοθρή και η εγκατάσταση του εργολάβου να γίνει αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τον κ. Λουτσέτη από τον εργολάβο υπάρχει η διαβεβαίωση πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε όλο του το εύρος μέχρι την περίοδο των γιορτών, όμως τόνισε πως η Τεχνική Υπηρεσία του έργου θα παρακολουθεί τις εργασίες και υπάρχει ένας προγραμματισμός σε περίπτωση που υπάρξει η οποιαδήποτε καθυστέρηση, λόγω καιρού για παράδειγμα, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις και να μην διαταραχθεί η λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης.

 

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή