Ιεράπετρα

Παιδιά και έφηβοι από Λευκορωσία, Συρία και Ιράκ στην Ιεράπετρα σε καλοκαιρινή κατασκήνωση

Ο Σύλλογος«Κρήτη δίνει ζωή» (Crete For Life) θέλει να δημιουργήσει έναν κόσμο περισσότερο ειρηνικό  μέσα από παιχνίδια, και δημιουργία ομάδας και έτσι διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση αφιερωμένη σε παιδιά που ζουν μια άδικη παιδική ηλικία.

Λίγα πράγματα μπορούν να παρέχουν έναν κοινό σύνδεσμο ανάμεσα στους ανθρώπους όπως το γέλιο και το παιχνίδι. Μέσα από παιχνίδια συνεργασίας, έχουμε μια παγκόσμια και μη απειλητική πλατφόρμα τριγύρω, όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να μάθουν. Το παιχνίδι δημιουργεί μια απόδραση σε στιγμές, όπου οι διαφορές διαλύονται, ο φόβος φεύγει μακριά και μπορούμε να δούμε περισσότερο τι μας συνδέει από το τι μας χωρίζει.

ΠΟΤΕ: 20  Ιουνίου έως 18 Ιουλίου  στην Ιεράπετρα

ΠΟΙΟΙ: Παιδιά και νέοι έφηβοι από Λευκορωσία, Συρία και Ιράκ. Η Κρήτη δίνει ζωή (Crete For Life) διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση αφιερωμένη σε παιδιά που έχουν χάσει την υγεία τους, την οικογένεια τους, τα σπίτια τους, και ζουν μια άδικη παιδική ηλικία.

ΤΙ: Θα παίξουμε ώστε να δημιουργηθεί γέλιο, συμπόνια, και ειρήνη!

ΓΙΑΤΙ: Ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο όσο ο κόσμος ανήκει σε εμάς. Υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορούμε να παραπονεθούμε, αλλά επίσης υπάρχουν πολλά που μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Ας αλλάξουμε λοιπών αυτά που μπορούμε, βαδίζοντας έξω από τα όρια μας και γίνοντας ανοιχτοί στην ποικιλία αυτού του κόσμου!

  • Καθένας μπορεί να γίνει αρχιτέκτονας, χτίστης και αρχηγός για την ειρήνη.
  • Κάθε κοινότητα μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει ειρήνη.
  • Το παιχνίδι είναι ένας από τους περισσότερους καινοτόμους καταλύτες

Όλοι καλούνται να μοιραστούν τη διασκέδαση!

Σχολίασε το
Στην κορυφή