Λασίθι

Παίζουμε και τραγουδάμε για την Ιωάννα που δίνει μάχη για τη ζωή


Τη μάχη που δίνει μια 26χρονη γυναίκα από το Χαμέζι Σητείας για να κρατηθεί στη ζωή συνδράμουν γνωστοί καλλιτέχνες της Κρήτης, σε μια συναυλία για ιερό σκοπό την προσεχή Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Χαμέζι.

Η 26χρονη Ιωάννα Κουνδουράκη, έχει διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο και εγχειρίστηκε πριν λίγες μέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Σε λίγες μέρες πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης ενώ το συνολικό κόστος της εγχείρησης ξεπέρασε τις 50.000 ευρώ με πολυήμερη παραμονή της στην εντατική.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση για να σωθεί το παιδί τους καθώς η ίδια δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα για την ιατρική μάχη που δίνει.

ioanna_xamezi

Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα στις 8:30 στο Χαμέζι Σητείας, συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Κωστής Βουτυράκης, Μιχάλης Καζαμίας, Κατερίνα Γαργανουράκη, Χάρης Νικάκης, Γιάννης Πρωτογεράκης, Σήφης Στειακός, Μανώλης Χαρκιωλάκης και ο Σωτήρης Χατζαντωνάκης.

Επίσης, οι σχολές χορού της Λίτσας Βεζυράκη, του Δημήτρη Καπαράκη και η Χορευτική Ομάδα του Παλαικάστρου. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Νίκος Ραπάνης.

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με κουπόνι στήριξης 5 ευρώ.

Επίσης, για προσφορές στον αγώνα της κοπέλας, διατίθεται ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός:

Alpha Bank. – Αρ. Λογαριασμού: 917002101027259
IBAN GR93 0140 9170 9170 0210 1027 259
Δικαιούχοι: Ιωάννα Κουνδουράκη – Λιλίκα Χατζάκη.


Σχολίασε το
Στην κορυφή