Ιεράπετρα

Πρόεδρος Κοινότητας Κάτω Χωριού: Το αρχείο θα φτιαχτεί σύντομα, τρέχω μόνος μου για μια κοινότητα 2.000 κατοίκων


Τις δικές του απαντήσεις απέναντι στις καταγγελίες που κάνει κάτοικος του Κάτω Χωριού σχετικά με το παραμελημένο αρχείο του χωριού, δίνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σουργιαδάκης.

Όπως είπε μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ο ίδιος δεν γνωρίζει τι ακριβώς βρίσκεται στα «βιβλία και τετράδια» που είναι πεσμένα κάτω, όμως όλα αυτά θα καθαριστούν και θα μεταφερθούν σε διπλανό κτίριο της κοινότητας. Σύμφωνα με τον κ. Σουργιαδάκη ο Δήμος θα πρέπει να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί αρχειοθέτηση.

Τα σχόλια για τον κ. Τομαδάκη που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα ήταν αρκετά αιχμηρά από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, αφού όπως είπε ο κ. Τομαδάκης δεν του είχε μιλήσει για τα παράπονά του ώστε να βρουν από κοινού μια λύση. Ο ίδιος, όπως λέει, παλεύει μόνος του, μαζί με δικούς του εργάτες, για μια κοινότητα 2.000 κατοίκων, αφού δεν υπάρχει άλλη βοήθεια, πέραν του Δήμου, απ’ όπου τονίζει πως δεν έχει κανένα παράπονο.

Η δουλεία που γίνεται απ’ τον ίδιο, έχει κριθεί στις προηγούμενες εκλογές, και κρίνεται κάθε μέρα, ενώ για τον κ. Τομαδάκη είπε χαρακτηριστικά πως «το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να έρχεται στα τοπικά συμβούλια και να ζητάει να μπουν χελώνες στα ποτάμια για να έρθουν τουρίστες και να φτιαχτούν ξενώνες φιλοξενίας, την ώρα που ο κόσμος δεν έχει να φάει.»

Ακούστε αναλυτικά:


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή