Ιεράπετρα

Προβλήματα από τις βροχές στην Ιεράπετρα

Με αυξημένη προσοχή θα πρέπει να κινούνται όλοι οι οδηγοί και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας στην Ιεράπετρα και τις περιοχές που παρατηρούνται έντονα φαινόμενα. Ήδη οι πρώτες πρωινές βροχές έχουν προκαλέσει προβλήματα τόσο αρχικά στην ηλεκτροδότηση περιοχών, αλλά και δυσκολίες στην κυκλοφορία με χείμαρρους να κατεβάζουν πολλά νερά και φερτά υλικά, αλλά και έργα που ήταν σε εξέλιξη και με τη βροχόπτωση μένουν ακάλυπτα και είναι πηγές κινδύνου ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου που όπως φαίνεται τα φαινόμενα θα είναι και εντονότερα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κατάσταση σε σημεία στο Κεντρί. Ο δρόμος από τον Αγιασμένο που οδηγεί στον βρεφονηπιακό σταθμό έχει πλημμυρίσει από το ποτάμι που διασχίζει κάθετα τον δρόμο, ενώ στον ίδιο δρόμο έχει ανοίξει ένα χαντάκι που πέρναγε αγωγός νερού ο οποίος ήταν καλυμμένος με άμμο.

Τα περισσότερα φρεάτια που ήταν φραγμένα το πρωί μέσα στην πόλη έχουν καθαριστεί εκτός από μερικά στην πλατεία της πόλης, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κορνάρος, ενώ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί και η υδροδότηση στα Σχινοκάψαλα τα οποία είναι απ’ το πρωί χωρίς νερό λόγω κατολίσθησης που χτύπησε τον αγωγό.

kakokairia-3

kakokairia-1

kakokairia-3-freatia

Σχολίασε το
Στην κορυφή