Σελίδες

Ο σταθμός

logo2011

Τον Οκτώβριο του 1989 δημιουργήθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί το Ράδιο Λασίθι 92,3

Κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την αγάπη σας και να είναι ακατάπαυτα στην κορυφή της προτίμηση σας, μέχρι και σήμερα.Ειδικά τα τελευταία 9 χρόνια και μετά από την μετεγκατάσταση μας σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επενδύουμε τόσο σε τεχνικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως σε έμψυχο δυναμικό με ζωντανές εκπομπές το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
Παρακολουθώντας καθημερινά τα δρώμενα της εποχής και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και απαιτήσεις του ακροατή, δίνουμε βήμα από τις εκπομπές μας σε απλούς πολίτες, τοπικούς άρχοντες, πολιτικούς, ανθρώπους του πολιτισμού, εξασφαλίζοντας άμεση και αντικειμενική ενημέρωση στους ακροατές μας.
Η ψυχαγωγία στην τρελή εποχή που διανύουμε είναι ανάγκη, για εμάς είναι το  καλύτερο μας, έτσι  πάνω από 7 μουσικοί παραγωγοί φροντίζουν καθημερινά και γι’αυτό.
Η αγάπη των ακροατών μας αλλά και η προτίμηση δεκάδων πελατών μας από ολόκληρη την Ανατολική Κρήτη, μας κάνουν όλο και πιο υπευθύνους αλλά και δυνατούς, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ολο ένα και περισσότερες απαιτήσεις.

Με εμβέλεια σε ολόκληρο το Νομό Λασιθίου  δίνουμε την δυνατότητα σε δεκάδες επιχειρήσεις κάθε χρόνο να διαφημίσουν το προϊόν τους ολοκληρώμενα και οικονομικά

Τα τελευταία 7  χρόνια το Ράδιο Λασίθι 92.3 επιχειρεί δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου.

Μέσα από το www.radiolasithi.gr πρωτοπορούμε ξανά και ανοίγουμε δρόμους στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Καθημερινά, Δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, γραφίστες και τεχνικοί δίνουν όλη την δυναμική τους και προσφέρουν ολοκληρωμένη, αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωση σε χιλιάδες χρήστες του ιντερνέτ από την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.
Για εμάς η δουλειά μας, είναι μεράκι και όπως είναι γνωστό όταν κάνεις αυτό που αγαπάς σίγουρα πετυχαίνεις.

Σχολίασε το
Στην κορυφή