Ιεράπετρα

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου: Πρώτη προσφορά για την βελτίωση της λειτουργίας του με αισιοδοξία για τη συνέχεια

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 12.00 το μεσημέρι παραδώσαμε  στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας:

 

  • Δύο ηλεκτρικούς γερανούς για κατακλιμένους ασθενείς PEGASUS και
  • Ικανό  αριθμό νοσοκομειακών μαξιλαριών.

 

Στην παράδοση παρευρίσκονταν ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Αρακαδάκης, o Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου  κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ κ. Γιώργος Αγγελάκης, η κ. Μιράντα Κατσαβδάκη ως δωρήτρια των μαξιλαριών και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με τη δράση αυτή, που είναι η πρώτη του Συλλόγου μας, φαίνεται καθαρά ότι το 10ευρο της εγγραφής –συνδρομής και οι δωρεές, μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας του και να δώσουν το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας και συνέχειας. Παρόμοιες δράσεις με μεγαλύτερους στόχους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι προσφορές-δωρεές πολιτών στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας!!! Με δεδομένη τη  διάθεση των Γεραπετριτών, να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου,  σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας!!! Σας προ(σ)καλούμε να γίνετε μέλη μας!!!

Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε το ιστορικό Νοσοκομείο μας.

Σχολίασε το
Στην κορυφή