Αγροτικά

Τελευταία εβδομάδα για υποβολή υποψηφιοτήτων στις εκλογές του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου και των οργάνων του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 20 Νοεμβρίου, Κυριακή, 11 με έξι το απόγευμα, και όπως λέει ο κ. Καπαράκης, προσωρινός πρόεδρος του Συλλόγου υποψηφιότητες θα μπορούν να κατατίθενται μέχρι την επόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ώστε να ετοιμαστούν μετά τα ψηφοδέλτια.

Σήμερα, Δευτέρα από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 και την επόμενη Δευτέρα τις ίδιες ώρες, τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά για όποιον ή όποια  απ’τα παλιά μέλη του Συλλόγου  αποφασίσουν να θέσουν υποψηφιότητα.

Ο αριθμός των υποψηφίων μέχρι τώρα είναι αρκετός για τη συγκρότηση του Συμβουλίου και των οργάνων, όμως ο ίδιος παρότρυνε όσους έχουν όρεξη και μπορούν να διαθέτουν 1-2 την εβδομάδα να δηλώσουν υποψηφιότητα για να υπάρχει μια πιο δυναμική λειτουργία του Συλλόγου και να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον.

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας είναι πάντα παρών όπου υπάρχουν εκπρόσωποι της Πολιτείας, τα προβλήματα γίνονται γνωστά όμως το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των αγροτών να δώσουν ώθηση στις διεκδικήσεις είναι μικρό και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα, τόνισε ο κ. Καπαράκης.


Σχολίασε το
Στην κορυφή