Ιεράπετρα

Θραψανιώτης: Δεν είχα καμία ενημέρωση από την Ιεράπετρα για το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ


Διαβεβαιώσεις πως το γραφείο της ΔΕΗ δεν κλείνει αλλά και πως η αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών δεν προβλέπει κλείσιμο και υποβάθμιση της αστυνόμευσης στην Ιεράπετρα έδωσε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μανώλης Θραψανιώτης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι.

Όπως είπε για το γραφείο της ΔΕΗ υπάρχουν διαβεβαιώσεις τόσο από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκουρλέτη, όσο και από τον Διοικητή της ΔΕΗ πως το γραφείο της Ιεράπετρας θα παραμείνει ανοιχτό, τονίζοντας πως καλώς έγιναν οι κινητοποιήσεις από τον Δήμο και τους πολίτες της Ιεράπετρας.

Ανέφερε πάντως πως ο ίδιος δεν είχε καμία ενημέρωση από φορείς της Ιεράπετρας ούτε και από το Δήμαρχο για τον κίνδυνο κλεισίματος του γραφείου και πως όταν αυτό έγινε γνωστό έγιναν άμεσα κινήσεις απ’ τον ίδιο πριν γίνει η κινητοποίηση. Προσωπική του άποψη είναι πως το γραφείο δεν έπρεπε να κλείσει, ενώ ανέφερε πως η ανακοίνωση της νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας για τον «ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει υπηρεσίες» είναι αχαρακτήριστη.

Για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών ανέφερε πως το Λασίθι έχει ενισχυθεί ήδη με 20 άτομα προσωπικό, το οποίο συνεπάγεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αναπλήρωσης για το Νομό, ενώ για την Ιεράπετρα τόνισε πως δεν «κλείνουν» τα τμήματα Ασφαλείας και Τροχαίας, αλλά θα υπάρχει ενιαία διοίκηση, ενώ δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι θα γίνει συγχώνευση.


Σχολίασε το
Στην κορυφή