Ιεράπετρα

Θραψανιώτης: Δεν κλείνει το κατάστημα του ΟΑΕΔ στην Ιεράπετρα


Kανένας σχεδιασμός για κλείσιμο του καταστήματος του Ο.Α.Ε.Δ. στην Ιεράπετρα δεν υπάρχει, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης. Θυμίζουμε πως το θέμα είχε αναδειχθεί από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, έπειτα από την συνεχιζόμενη φημολογία σε τοπικά ΜΜΕ για υποβάθμιση ή κλείσιμο του καταστήματος Ο.Α.Ε.Δ. στην πόλη της Ιεράπετρας, σε επικοινωνία που είχε με το γραφείο της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Καραμεσίνη, του έγινε γνωστό ότι δεν έχει συζητηθεί τίποτα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και κατά συνέπεια δεν υπάρχει αντίστοιχος σχετικός σχεδιασμός. Οι πληροφορίες για κλείσιμο του καταστήματος στην Ιεράπετρα προέρχονται από τους σχεδιασμούς των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίοι δεν λαμβάνονται υπόψη πλέον.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης των δομών και υπηρεσιών στην πόλη για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.»


Σχολίασε το
Στην κορυφή