Ιεράπετρα

Βράβευση της θεατρικής ομάδας των Αστυνομικών που έρχεται στην Ιεράπετρα από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου


Τιμητική βράβευση στην θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice από το Αγρίνιο που αποτελείται από υπαλλήλους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα πραγματοποιήσει η τοπική διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών λίγο πριν παρουσιάσουν την παράστασή τους «Ψέμα στο Ψέμα» του Anthony Neilson, την Τετάρτη στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου κ. Φραγκάκης, ανέφερε πως είναι η 3η χρονιά που οι συνάδελφοί τους ανεβάζουν παράσταση ενώ τόνισε το γεγονός πως η συγκεκριμένη παράσταση κατάφερε να επιλεγεί για το φεστιβάλ της Ιεράπετρας ανάμεσα σε 30 παραστάσεις που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Το έργο ξεκινά όταν δύο αστυνομικοί, δυο «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, έρχονται να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα ατυχές περιστατικό. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και διστάζουν να αποκαλύψουν τα δυσάρεστα νέα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, αλλά κάτι η καλοσύνη τους, κάτι το πνεύμα των ημερών… τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Και όπως συχνά συμβαίνει και στην αληθινή ζωή, εξωγενείς και αστάθμητοι παράγοντες και γεγονότα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να υπολογίσουμε… οδηγούν τους ήρωές μας σε μια σειρά φοβερών παρεξηγήσεων με άλλοτε συγκινητικά και άλλοτε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…


Σχολίασε το
Στην κορυφή