Κρήτη

39χρονος από την Κρήτη έχει κατασκηνώσει 10 μέρες σε ταράτσα στην Ρόδο για να δει τα παιδιά του

Στην ταράτσα του σπιτιού της συζύγου του στη Ρόδο, με την οποία είναι σε διάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, διαμένει εδώ και περίπου 10 ημέρες ο 39χρονος Δημήτρης Π, διεκδικώντας να δει τα δύο παιδιά του.

Ο 39χρονος, πήγε στην Ρόδο από την Κρήτη, όπου διαμένει, αφότου χώρισε με την σύζυγό του, με μοναδικό αίτημα να του επιτραπεί να δει τα δύο κορίτσια του, ηλικίας 10 και 12 ετών.

Όπως δήλωσε στην «Δημοκρατική της Ρόδου» ο ίδιος, έχει πάνω από 1,5 μήνα να μιλήσει με τα παιδιά του στο τηλέφωνο, υποστηρίζει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του τα έχει στρέψει εναντίον του και γι΄αυτό πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσει τη σχέση του με τα παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει, η εν διαστάσει σύζυγός του διαμένει με τον νέο της σύντροφο σε άλλο σπίτι πλέον και τα παιδιά τους τα φροντίζουν τα πεθερικά του, που μένουν σε χωριό της δημοτικής ενότητας Καμείρου.

1-44-744x524

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα μείνει στην ταράτσα του σπιτιού, όπου έμενε πριν χωρίσουν με την σύζυγό του, στο Ροδίνι στην οδό Στοκχόλμης, μέχρι να καταφέρει να δει τα παιδιά του. «Δεν το κουνάω από ΄δω, μέχρι να μου φέρει να δω τα παιδιά μου και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μου μαζί τους. Η πρώην σύζυγός μου, μου είπε  να πάω να δω τα παιδιά στο χωριό που μένουν με τα πεθερικά μου, όμως την προηγούμενη φορά που πήγα, μου επέτρεψαν να τα δω μόνο για δέκα λεπτά παρουσία του πεθερού μου.

Δεν πρόκειται να φύγω από τη Ρόδο αν δεν δω τα παιδιά μου» δήλωσε ο 39χρονος, που επιρρίπτει τις ευθύνες στη σύζυγό του για το κακό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί με τα παιδιά του.

«Εχει στρέψει τα παιδιά εναντίον μου, δεν με αφήνει ούτε να τα δω, ούτε να τους μιλήσω, γι αυτό και εγώ θα μείνω εδώ όσο χρειαστεί, μέχρι να καταφέρω να τα δω. Εχει αλλάξει τηλεφωνικό αριθμό η κόρη μου και δεν μου τον δίνει η πρώην σύζυγός μου, όταν καν για να μιλήσω στο παιδί μου». Όπως λέει, τελευταία φορά που πέρασε χρόνο με τα δύο παιδιά του ήταν πέρσι τα Χριστούγεννα, όταν πήγαν στην Κρήτη να τον επισκεφθούν.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του δεν θέλει να κινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου για να μην μπορεί ο ίδιος να βλέπει τα παιδιά του, ενώ ανάμεσα στο ζευγάρι έχουν προηγηθεί δικαστικές διαμάχες. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα, με αφορμή και πάλι το γεγονός ότι ο 39χρονος επιχείρησε να δει τα παιδιά του, κατέληξαν στα κρατητήρια.

Ο 39χρονος μένει στην ταράτσα της πολυκατοικίας του σπιτιού της πρώην συζύγου του, διότι ξόδεψε όσα χρήματα είχε φέρει μαζί του ερχόμενος από την Κρήτη, καθώς δεν υπολόγισε ότι θα έμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ρόδο, όμως όπως λέει αυτό δεν τον πτοεί. «Εγώ θα μείνω στην ταράτσα όσο χρειαστεί δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», ξεκαθαρίζει και καλεί την πρώην σύζυγό του να του φέρει τα παιδιά να τα δει.

Στο μεσοδιάστημα που διαμένει στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπως είπε ο ίδιος, μια φορά, η εν διαστάσει σύζυγός του επισκέφθηκε το σπίτι όπου διέμεναν πριν χωρίσουν, φοβούμενη ότι ενδεχομένως ο 39χρονος να είχε παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού και τον προέτρεψε να φύγει από την ταράτσα διότι την εκθέτει με τις πράξεις του.

Πάντως, ο ίδιος δηλώνει ότι θα παραμείνει εκεί, παρά τις δύσκολες συνθήκες, μέχρι να καταφέρει να δει τα παιδιά του. «Το τελευταίο διάστημα έχω έρθει 8 φορές στη Ρόδο από την Κρήτη, έχω κάνει τόσα έξοδα που τα χρήματα μου τέλειωσαν αλλά θα μείνω εδώ όσο χρειαστεί» επαναλαμβάνει και περιμένει μήπως φανούν τα παιδιά του.
Στις φωτογραφίες διακρίνεται η καρέκλα που κάθεται την ημέρα και το υπόστεγο που διανυκτερεύει όπου μετά βίας, χωράει ο ίδιος μέσα.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή