Αθλητικά

Η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο για αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών με συμμετοχή της Αναγέννησης [βίντεο]


Στο Ρέθυμνο, στο γήπεδο Ατσιπόπουλου, βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι υπεύθυνοι ανάπτυξης των ακαδημιών και σκάουτινγκ της ΑΕΚ για να αξιολογήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2001 ως το 2006 από όλη την Κρήτη.

Οι αξιολογήσεις των ποδοσφαιριστών στο Ατσιπόπουλο εντάσσονται στο πρόγραμμα της δραστηριότητας ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016 (διεξάγεται για 2η χρονιά) που θα λάβει χώρα το διάστημα 16-23 Δεκεμβρίου 2016 σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στο γήπεδο του Ατσιπόπουλου βρίσκονται παιδιά από τα τρία τμήματα ακαδημιών της Αναγέννησης Ιεράπετρας η οποία έχει αναπτύξει συνεργασία με την ΑΕΚ. Τα παιδιά ολοκλήρωσαν νωρίτερα τις πρώτες αγωνιστικές δοκιμασίες και ετοιμάζονται για διάφορες δραστηριότητες που είναι προγραμματισμένες και τις αυριανές δοκιμασίες.

Τα περιεχόμενα της 2ης ΧΡΙΣΤΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ πέρα από τα τουρνουά ποδοσφαίρου σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, θα έχουν πολύπλευρο χαρακτήρα:

βραδιές παιδικού κινηματογράφου
συναυλία έντεχνης – κρητικής μουσικής
bazaar βιβλίου και κατασκευών
συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας
ενημέρωση – δειγματοληψία Μυελού των Οστών από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ”Δότες Ζωής”
οικολογικές δραστηριότητες σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου
την καθιερωμένη γιορτή με τα δώρα για τα παιδιά.

Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνου ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν από τις διάφορες δραστηριότητες μας θα δοθούν για τις ανάγκες του Νέου Κτιριακού Συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Ατσιποπούλου.


Ο Κώστας Δεδελετάκης από την Αναγέννηση και οι προπονητές-αξιολογητές Σίσκος, Ζελενίτσας από τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Σχολίασε το
Στην κορυφή