Ιεράπετρα

Αφιλοκερδώς η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 6μ.μ.  στην αίθουσα Μελίνα με την παρουσία του Προεδρείου έγινε η προκαθορισμένη συνάντηση με τους Μαρίνο Βενιτουράκη,  Μιχάλη Μαχαιρά και την Εβελίνα Σφακιανάκη, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν στη δημιουργία ιστοσελίδας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο τονίστηκαν οι στόχοι του Συλλόγου και ότι η υλοποίησή τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση των νέων τεχνολογιών .

Από τους ειδήμονες της παρέας μας, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο αυτό,  επισημάνθηκαν τα βασικά σημεία για την ιστοσελίδα και όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για το ξεκίνημά της.  Θέλουμε να φθάσουμε στο σημείο εκείνο, που ο κάθε επισκέπτης της σελίδας μας να ενημερώνεται με τη μικρότερη προσπάθεια και συγχρόνως να ευαισθητοποιείται και να γίνεται φίλος και αρωγός στο έργο του Συλλόγου.

Ως Διοικητικό  Συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά την  ομάδα των συμπολιτών μας για τη μεγάλη συνδρομή τους στο πιο σημαντικό κομμάτι για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας Μανώλης Κουφάκης και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Σταύρος Δαμηλάκης.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή