Ελλάδα

Αμερικανοί πράκτορες «προπομποί» του Ομπάμα στην Αθήνα

Επιβεβαιώνεται από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και άλλων κρατικών υπηρεσιών το σχέδιο άφιξης του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα τον ερχόμενο Νοέμβριο, που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.
Σύμφωνα με τις αναφορές της ΕΛ.ΑΣ., τουλάχιστον 20 αμερικανοί πράκτορες και άνθρωποι της ασφάλειας του αμερικανού προέδρου έχουν έλθει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και είναι σε συνεννόηση με στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας. Ακολούθως ήλθαν σε επαφή με εκπροσώπους των αρχών ασφαλείας αλλά και με υπευθύνους αρμοδίων υπηρεσιών για να ελεγχθούν τα μέτρα ασφαλείας, τα δρομολόγια του αμερικανού προέδρου στο κέντρο της Αθήνας αλλά κα όλα τα δεδομένα σε θέματα περίθαλψης των αμερικανών διπλωματών σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος ή ένοπλης επίθεσης κ.λπ.
Στελέχη των κρατικών υπηρεσιών μιλούν για «συνήθεις ενέργειες, προληπτικού χαρακτήρα, αμερικανικών και άλλων υπηρεσιών όταν προγραμματίζονται ταξίδια του αμερικανού προέδρου ή άλλων σημαντικών αμερικανών διπλωματών κ.ά. σε ξένες χώρες».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη έχει κινηθεί και η διαδικασία επιλογής του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνει ο αμερικανός πρόεδρος και η συνοδεία του.

πηγή: tovima.gr

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή