Σητεία

Αναφορά Πλακιωτάκη προς τον Υπ. Παιδείας για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σητείας

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του για τον νομό Λασιθίου, ο τέως Πρόεδρος της ΝΔ, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης απέστειλε στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου Κώστα, το άμεσο αίτημα των εκπαιδευομένων και των εν ενεργεία και πρώην εκπαιδευτών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας, παραρτήματος Σητείας, για το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα μαθήματα για την σχολική χρονιά 2016-2017, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του βουλευτή.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε με μορφή αναφοράς την επιστολή διαμαρτυρίας των εκπαιδευομένων, των πρώην εκπαιδευτών καθώς και του Διδακτικού Προσωπικού του ΣΔΕ Παραρτήματος Σητείας, καθώς με τον θεσμό της λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, παρέχεται η δυνατότητα σε άτομα άνω των 18 ετών, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, να αποκτήσουν το απολυτήριο του Γυμνασίου και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική, οικονομική και επαγγελματική ζωή.

Η καθυστέρηση στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, προκαλεί σοβαρά προβλήματα και θα οδηγήσει για ακόμα μία χρονιά σε ένα επιβαρυμένο ωρολόγιο πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό ο κ. Πλακιωτάκης ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας την αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας, παραρτήματος Σητείας.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή