Ιεράπετρα

Απάτες στην Ιεράπετρα: Πήραν από ηλικιωμένη 3.000€ – Γυναίκα λιποθύμησε όταν άκουσε ότι ο άντρας της χτύπησε παιδί

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όπως φαίνεται οι περιπτώσεις τηλεφωνικών απατών στην Ιεράπετρα αλλά και σε άλλες περιοχές του Λασιθίου και της Κρήτης. Στην Ιεράπετρα το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν 2 τουλάχιστον περιπτώσεις όπου άτομα ζήτησαν και στη μια περίπτωση πήραν λεφτά, ενώ άλλες δύο περιπτώσεις συνέβησαν στον Άγιο Νικόλαο.

Το μεσημέρι της Τρίτης άγνωστοι τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα ζητώντας χρήματα λέγοντας της πως ο γιος της προκάλεσε τροχαίο. Ο ένας προσποιήθηκε πως ήταν ο ίδιος ο γιος της, η ηλικιωμένη πείστηκε, και λίγη ώρα αργότερα, ένας άνδρας πήγε στο σπίτι της και πήρε από την γυναίκα 3.000 ευρώ.

Σήμερα, Τετάρτη, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ανάλογο περιστατικό προκάλεσε την λιποθυμία μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα, όταν της είπαν πως ο άνδρας της σκότωσε ένα παιδί. Το τηλεφώνημα έμεινε στη μέση, και μόλις οι δικοί της άνθρωποι την συνέφεραν, κατάλαβαν τι είχε γίνει. Συγγενής της επικοινώνησε με το Ράδιο Λασίθι κάνοντας γνωστό το γεγονός ζητώντας την προσοχή όλων.

Πρόκειται για περιστατικά που έρχονται σε συνέχεια πολλών άλλων στην Ιεράπετρα στα οποία άγνωστοι καλούν προσποιούμενοι αστυνομικούς, κυρίως ηλικιωμένα άτομα ζητώντας χρήματα για να μεσολαβήσουν. Οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού είναι σε επιφυλακή, γνωρίζουν τα περιστατικά και καλούν τον κόσμο να είναι υποψιασμένος και να καταγγέλλουν σύντομα όλα τα περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κύκλωμα Βούλγαρων  που δρα σε όλη τη χώρα, με μέλη τους να υπάρχουν και στην Ιεράπετρα.

Δείτε ΕΔΩ τις οδηγίες από την Ελληνική Αστυνομία

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή