Ιεράπετρα

Απόψε η συνάντηση με Περιφερειάρχη, ζητείται ραντεβού με Κουρουμπλή, όλοι οι Δήμαρχοι στην Αθήνα


Αλλαγές στο σχεδιασμό των αποφάσεων που έχουν παρθεί από τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης φέρνουν οι εργασίες του πρώτου κοινού συνεδρίου της Αυτοδιοίκησης  των Ενώσεων Δήμων και Περιφερειών της χώρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, 18 και 19 Απριλίου στην Αθήνα.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και οι περισσότεροι Δήμαρχοι της Κρήτης, θα βρίσκονται στην Αθήνα για το συνέδριο στο οποίο θα αναλυθεί το νέο μεγάλο νομοσχέδιο που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, και έτσι οι επαφές που ζητούνται από τους αγρότες αλλάζουν τον προγραμματισμό τους.

Τελικά, όπως αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης, μετά από επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη που αναλαμβάνει χρέη Περιφερειάρχη σε περίπτωση απουσίας, αποφασίστηκε να γίνει εκτάκτως απόψε στις 7 η συνάντηση των αγροτών με τον Περιφερειάρχη.

Παρόντες θα είναι όλοι οι πρόεδροι ή εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της Κρήτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων Αργύρης Πανταζής, ενώ θα προσκληθούν και οι υπόλοιποι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Αυτό που ζητείται, τουλάχιστον από πλευράς Ιεράπετρας, είναι να κλειστεί άμεσα μια συνάντηση με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή στην οποία αναμένεται να υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή και στήριξη από τους Δημάρχους της Κρήτης που θα βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα.


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή