Ιεράπετρα

Αθλητές από την Ιεράπετρα τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο για τις παγκόσμιες διακρίσεις στο Muay Thai


Οι παγκόσμιες διακρίσεις αθλητών από την Ιεράπετρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Muay Thai έφεραν και την τιμητική βράβευση και από το Δήμο Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο να δέχεται στο γραφείο του την Γωγώ Σκορδύλη, τον Παντελή Σαμπροβαλλάκη αλλά και τον προπονητή τους Θάνο Κάραλη.

Οι δύο αθλητές πήραν και οι δύο τρίτες θέσεις στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Muay Thai που γίνεται πάντα λόγω παράδοσης στην Ταϊλανδη. Ο Παντελής το 2016 και η Γωγώ Σκορδύλη το 2017.

O Θάνος Κάραλης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για τις επιτυχίες των αθλητών αλλά και την τιμητική διάκριση από τον κ. Καλαντζάκη και όπως είπε πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση για αθλητές οι οποίοι δούλεψαν πολύ, έβαλαν το κεφάλι μέσα, είχαν στερήσεις, όμως είχαν ως επιβράβευση και τις τεράστιες επιτυχίες.

Το Muay Thai  είναι ένα άθλημα και μια πολεμική τέχνη με ιστορία αιώνων,  που στην Ελλάδα γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και όπως είπε ο προπονητής ακολουθούν και άλλοι σημαντικοί  αγώνες που μπορεί να φέρουν μεγάλες διακρίσεις με πρώτο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διοργανώνεται τις αμέσως επόμενες μέρες, την  μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση που θα γίνει στην Αθήνα το Δεκέβριο αλλά και παγκρήτιους αγώνες το Δεκέμβριο στους οποίους θα έχει και το κοινό της Ιεράπετρας να δώσει το παρακολουθήσει πιο εύκολα από κοντά.


 

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή