Άγιος Νικόλαος

Διακοπή ρεύματος σε όλο τον Άγιο Νικόλαο επηρεάζει τις εκλογές στο Επιμελητήριο στη Σητεία


Από τη ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυά της θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

Ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017 και από ώρα 15.30 έως 16.30 στις περιοχές: Ολόκληρη η πόλη του Αγίου Νικολάου, κέντρο πόλεως, λιμάνι, Κιτροπλατεία, Μύλος, Γαργαδόρος, περιοχή Κολυμβητηρίου, Λαγκός, Σταυρός, Αμμούδα, Λίμνη, περιοχή Εργατικών Κατοικιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Πρόβλημα με τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Η διακοπή αυτή αναμένεται να παρουσιάσει πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία για το Επιμελητήριο Λασιθίου, τόνισε ο πρόεδρος Θωμάς Χαριτάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι. Κι αυτό γιατί ο server στον οποίο καταλήγουν οι ψήφοι, βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο και συνεπώς θα είναι εκτός λειτουργίας.

Έτσι λοιπόν όσα μέλη του Επιμελητηρίου θα θέλουν να ψηφίσουν σήμερα, δεν θα μπορούν να το κάνουν την ώρα που θα υπάρχει η διακοπή


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή