Σητεία

Δήμαρχος Σητείας: Θλίψη και προβληματισμός από το θάνατο του Μακαριστού Ευγενίου

Για την μεγάλη απώλεια του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγενίου μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο Δήμαρχος Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης:

«Όπως είπε το γεγονός γεμίζει όλους θλίψη και προβληματισμό. Ο Μακαριστός είχε κάποια μηνύματα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία του, όμως εκείνος προτιμούσε να προσφέρει και να συνεχίσει το έργο του και δεν πήγε νωρίτερα για εξετάσεις. Ίσως τα πράγματα να ήταν τώρα διαφορετικά.

Η συνεργασία μας ήταν πάρα πολύ καλή, το έργο του ειδικά στον τομέα της Παιδείας για τον οποίο έχω άποψη και ως παλιός πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λασιθίου ήταν πολύ πλούσιο και σημαντικό σε όλες τις βαθμίδες

Με την υπόθεση της Μονή Τοπλού είμασταν στην ίδια πλευρά στο ΔΣ και ξέρω ότι ήταν ένα θέμα που τον απασχολούσε πολύ. Τον ενδιέφερε να ολοκληρωθεί η επένδυση και να μπορέσει να προσφέρει και από εκεί στην κοινωνία.

Μεγάλη και η προσφορά του στην πόλη της Σητείας. Το μήνυμά του θα μείνει για πάντα με θετικό τρόπο σε όλους μας. Ήταν από τους λίγους μητροπολίτες που περιφερόταν σε όλες τις ενόριες και έδινε το μήνυμα ότι όλοι έχουμε κάτι κοινό: την προσφορά στην κοινωνία και την θρησκεία μας.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή